„Pocăiţi-vă“, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre. …. Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos!“
Faptele Apostolilor 2, 38. 41

La Rusalii, Dumnezeu, a vărsat Harul Duhului Sfânt peste Biserica SA. Petru a ținut o Predică, care a trecut prin Inima celor ce lau ascultat. Ei au întrebat: Ce să facem noi?? Și Petru a dat Răspunsul de mai sus. Înainte de a venii Duhul Sfânt, Ucenicii ereau într-o Sală împreună și așteptau. A fost o Așteptare activă. Îmi face Impresia că, ei au postit și sau curățit, Mânurile, Gândurile, Dorințele și Inimile lor.
Mântuiți-vă din mijlocul acestui neam ticălos! – astfel ne cheamă Dumnezeu. Schimbați-vă Gândurile și Voințele voastre.Nu vă adaptați la ele. Să fiți Sare și Supă! Fără Compromise! Să ne încredințăm Domnului Isus Christos și nu mai în Competențele noastre!
Isus dorește, ca noi în Liniște să ne vedem pe noi înșine, ca să recunoaștem, cum este Eul nostru cel vechi: Mizerabil, nu în Stare pentru Împărăția Cerurilor, rea,cu adevărat groaznic. … EL vrea să ne fie aproape, și să ne ajute la Împlinire; – dar de prima dată, vechiul Eu neaparat, afară. Cu cât mai mult și adânc este Recunoașterea Păcatelor personale, cu atât mai mult poate Isus să ne curețe și să ne împlinească.
Îți lipsește ție Duhul Sfânt? Credința? Încrederea? Dragostea și Răbdarea? Dute și îngenunchează sub Judecata SA, asupra Eului tău. Primește Iertarea și lasă-te împlinit de EL. Trece cu vederea persoana ta, și uită-te la Isus, care are toate posibilele.
Probabil de aceia sunt atâtea scântei aprinse în Biserică, pentru că avem prea puține Cunoștiințe asupra Păcatelor noastre și avem astfel căderile personale. De aceia avem din Duhul Sfânt atât de puțin. Împacă-te cu Dumnezeu, lasă-te mântuit de Generația stricată! Dute, curățește-te prin Sângele lui Isus, care EL Și-a vărsat-o pentru Iertare și Împăcare. Recunoaște Lui Lipsurile tale toate și lasă-te împlinit cu Împlinirea SA fără margini!!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, TU vrei să mă salvezi și nu să mă judeci. De aceia pot eu Păcatele mele și Căderile mele să le văd și astfel să mă curăț. Ach DOamne! Eu am nevoie de Tine!!!
————————————————————————
PS: Fiului meu Gabriel îi merge cu mult mai bine. Putem deja mai clar să comunicăm împreună, deja poate mânca puțin, și să bea și își amintește. El poate să numere până la zece, și invers ( nu e prea ușor). Daunele au fost prea mari, și Dumnezeu îl vindecă minunat.
Este vorba ca să mai fie încă o dată operat la picior. Eu mă rog aici, pentru o Minune, ca să se vindece fără o nouă Operație. Mulțumesc pentru Rugăciunile voastre, ele sunt minunate!!!!

Werbeanzeigen