Pentru ce te mâhneşti, suflete,
şi gemi înăuntrul meu?
Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda;
El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu.
Psalm 42, 5

Chiar Împăratul David, care atâtea a trăit cu Dumnezeu, cunoaște această Stare de Neliniște și Apăsare, pe când nu merge ceva bine. De aceia a fost nevoit să se autoatenționeze, ca Să-l aștepte pe Dumnezeu, și privirea sa, să o întoarcă neaparat înspre DOmnul.
Noi dorim toate imediat. Dacă ne dorim ceva, o vrem imediat. Dacă avem o Problemă, ea să fie rezolvată imediat. Ne este greu chiar și în Stația de Autobuz să așteptăm. Și totuși sunt aceste Timpuri, atât de importante.Nu pentru Telefonul Mobil, ca omul să se mai joace o Rundă sau unui Prieten să fie trimis un mesaj, ci pentru că noi, avem Timp, nederanjat să privim din nou la Dumnezeu. Nu răsfoi Timpii de așteptare, nu fii nerăbdător, ci bucură-te, nederanjat să vorbești cu EL.
Timpurile de Așteptare sunt foarte necesare, până când se va rezolva o Problemă mare. Ele ne lasă să ne maturizăm. Răbdarea este un Motiv pentru Maturizare. Și o Credință tare este Motivarea unui Creștin Matur. El știe: Dumnezeu este Salvatorul meu, Lui am Să-i mulțumesc!
Pe când avem Probleme, să Nu-l îndemnăm pe Dumnezeu. Este bine, ca să Îi explicăm Grijile noastre, dar este cam mult, dacă noi vrem să Îi vorbim deasupra, ca toate Dorințele noastre să ni le rezolve imediat. Rugăciunea este mai mult o Convorbire, în care noi auzim și ce vrea să ne spună Dumnezeu.
EL vrea să ne Îmbărbăteze mereu, Nădejde și Mângâiere să ne dea. EL vrea, în fiecare Stare să se Glorifice și Credința noastră să ne o întărească.
EL ne are strâns în Mâna SA, și ne va trece peste tot cu bine. EL este Salvatorul, asupra căria îmi întorc eu privirea!

Mulțumesc, Tată-l meu Ceresc în Domnul Isus Christos, TU mă ai strâns în Mâna TA! Eu nu vreau să alerg mereu înainte, ci vreau să TE aștept. Eu nu vreau să stau în Lenevie, dacă TU treci înainte. Da, Ajută-mă, Să TE înțeleg mereu corect! Îți Mulțumesc pentru Răbdarea TA cu mine.

Werbeanzeigen