Celce şade în ceruri rîde, …
Psalm 2, 4

(Deci acum, acest Verset este scurtat, din cele ce mai sunt scrise. De fapt complet ar fii; Celce şade în ceruri rîde, Domnul Îşi bate joc de ei.)
Dar totuși este adevărat, căci Dumnezeu are Umor. Ce original a fost în Babel, pe când Oamenii au construit Turnul, ca să fie mai mare decât Dumnezeu, și Dumnezeu lea amestecat Limbile!
Pe când Bileam călărea pe Măgar și un Înger a închis Drumul, Bileam a bătut Măgărușul, și acesta a început să vorbească! Sau Istoria cu Iona, cu Peștele trimis de Dumnezeu, și că a fost înghițit …. apoi treaba cu; Domnul Dumnezeu a făcut să crească un curcubete, care s’a ridicat peste Iona, ca să facă umbră capului lui şi să -l facă să -i treacă mînia. Iona s’a bucurat foarte mult de curcubetele acesta. Cu adevărat, Dumnezeu are Umor!
Ați avut și voi parte de vreo-un Râs sfânt? Oamenii cad la Podea de râs.
Duhul Sfânt e în activitate, și toți râd fără să aibă vreo-un Motiv, chiar tare, căzând la Podea, uneori ore în șir.
Astfel sunt Probleme rezolvate prin Râs! Minunat, aceste sfinte, eliberatoare Râsuri! Cu cîteva Săptămâni în urmă, ma-m uitat la un  Video, care arăta despre acest Râs, și am stat aproape toată Noaptea râzând în Patul meu. Începea și iarăși fără stop. Ce bine face!!
Bucuria este o Atitudine Dumnezeiască, acesta o știm noi toți. Și a râde, este o expresie al Bucuriei; – sau poate omul să se bucure cu adevărat, dacă are fața îmbufnat?
Dumnezeului îi place Umorul! De aceia a cuprins EL acesta în Creația SA, de aceia avem și noi această predispoziție. Chiar ca Muzica sau Arta sau Matematica și altele. Ea cuprinde Ființa lui Dumnezeu, și noi suntem, Imaginea SA ( în Pozitiv; – în Negativ, inamicul întoarce toate ca din Dragoste să fie Ură, A râde să fie de râs cineva și bătaie de joc ). Dumnezeu are Umor și îi place!
Uită-te la Copii mici, precum ei râd și ce bucurie au. De aceia spune Dumnezeu: Dacă voi nu veți fii ca și Copii, nicidecum nu veți intra în Împărăția mea.
Da, hai să fim bucuroși fără griji! Hai să râdem!! Hai să avem Umor!!!
Câte Probleme sunt deja prin Râs rezolvate. Ce cu grabă fuge inamicul dacă noi trăim în Bucuria lui Dumnezeu! Dacă noi îi râdem în Față, pentru că Dumnezeu în Domnul Isus Christos ne este Tată!
Să fiți așa liberi: Râdeți! Bucurați-vă! …. și să vă încredeți în Dragostea lui Dumnezeu.

Mulțumesc Isus al meu, cu Tine împreună pot eu trăii. La Tine e Pace și Bucurie, Apărare și Putere! La Tine pot eu să mă bucur, să râd, și pot să am Umor. Ach ce bine îmi este!! Poate să mă amenințe dușmanul, TU ești Siguranța mea, Stânca mea, Puterea mea și Învingătorul meu!!
————————————————–
Gabrielului meu îi merge bine. Nu sunt părți Paralizate de văzut. Uneori are lipsă de Concentrație și uneori Coordinarea Ochilor și al Mâinilor nu prea e bună, Oboseală și uneori cam îndoit…. Dar toate astea par a fii chiar foarte repede să fie transformate înspre bine.
Azi vor să-l opereze din nou la Șold, pentru a planta Țesuturi noi, care au fost crescute. Nădăjduim că nu va fii operat îndelungat! Dumnezeu poate să facă noi Țesuturi. Eu personal am trăt asta, pe când Ferestreul Circular mea zdruncinat Musculatura, și în urma Rugăciunilor au crescut noi. Dumnezeu este Minunat!
Bucuria este o Expresie al conștiinței, sigură, bucuroasă Credință. Ce bine, dacă EL dă această Bucurie!!
Mulțumesc pentru Rugăciunile voastre! Dumnezeu le aude. EL vă dă Curaj, pentru multe și diferite Lucruri să vă rugați. Să aveți Curaj, să vă rugați concret! – EL va răspunde.

Werbeanzeigen