Voi sînteţi sarea pămîntului.
Matei 5, 13

O Supă fără Sare e fără gust; dar dacă e multă în ea, e și mai rău. Omul nu vede Sarea în Supă, dacă e în ea sau nu, e de decis. Unii cred că Piperul e mai bun ….
Unele Spontane Gânduri despre Sare.
Unii Creștini sunt cu adevărat, mai multă Sare pe Rană sau Piper în Ochi, ca iubitul Sare în Supă. E nevoie să fie spus mereu totul?? NU e mai bine uneori să ne ținem Gura șu Greșelile să nu le observăm? Dragostea face posibil!
Vorbirea noastră să nu fie usturoaie ca Piperul, ca pe altul să îi critizăm și să îi înjosnicim, ci drăgălaș, construind, primitori. Astfel suntem noi Sare fină în Supă.
Rugăciunile noastre sunt foarte importante. Omul nu le poate vedea sau a le măsura, dar pentru Familia noastră, Vecinii noștrii, Prieteni, Biserica, Comuna sau Orașului le sunt foarte decisive.
Câte Nenorociri și Hotărâri rele sunt prin Rugăciune oprite! … dar omul astea nu le poate vedea sau a le măsura, exact așa după cum omul nu poate vedea Sarea în Supă.
Ieri în Caunus, din nou un Accident. Un Copil vroia să treacă pe Zebră Strada, și a fost lovit de o Mașină. Cu toate Eforturile Medicilor Copilul a Decedat. Întrebarea mea este, dacă prin Rugăciunile noastre sar fi putut opri acest Caz. Noi nu vom știi asta poate nicicând, dar Isus ne atenționează la Rugăciune. Desigur că are Motivul Săi pentru asta.
Isus afirmă pur și simplu: Noi suntem Sare. EL nu spune, că noi vom fii sau să ne forțăm să fim, ci că noi suntem prin EL. EL trăiește în noi, și noi avem acest Efect în Împrejurul nostru, dacă Îl lăsăm pe EL să fie DOmnul. Dacă tu vrei sau nu, nu este acum Întrebarea, numai dacă Isus poate să trăiască în tine.
Poate să de prea multă Sare? Nu, în Societatea noastră nu poate fii vorba de prea mult. Cu cât mai multți Activi și cu cât mai mulți care se Roagă, cu atât va fii mai bine!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump! TU trăiești și ești activ în mine, TU mă faci Sare! Da, eu TE vreau în mine, în Inima mea, TU să guvernezi! Prietenia și Milostenia TA să se arate. Mulțumesc, că Îmi asculți Rugăciunile și asupra lor acționezi! Da, DOamne, TU ești Dumnezeul Milosteniei.

Werbeanzeigen