Avraam s’a rugat lui Dumnezeu, şi Dumnezeu a însănătoşat pe Abimelec, pe nevasta şi roabele lui, aşa că au putut să nască.
Geneza 20, 17

Soția lui Avraam Sara a fost o Femeie frumoasă. El sa temut, că el va fii ucis de cineva, ca să o aibă pe ea. Așa că el a spus peste tot că Sara, ar fii Sora lui. Împăratul Abimelec a luat-o pe Sara la el, pentru că el vroia să o ia în căsătorie. Dar Dumnezeu i sa arătat în Vis și la atenționat. Astfel el a dat-o înapoi. El a recunoscut și nu a  ascuns greșeala sa, sau să fii găsit vreo-un Argument, cu toate că avea un Motiv. Dumnezeu ia promis că Avraam va intervenii (se va ocupa) pentru el, cea ce Avraam a și făcut. Dumnezeu a vindecat Femeia și Servitoarele de Infertilitate, ce pe atunci, a fost un mare, mare Cusur.
Toată Viața lui Avraam, Moise și al altor Profeți a fost Rugăciunea concretă și concrete Răspunsuri și Acționarea lui Dumnezeu. Noi ne rugăm deseori prea în general și astfel nu vedem cum, Dumnezeu ne ascultă Rugăciunile. Astfel Credința noastră nu se va întării.
Dumnezeu vrea să ne îmbărbăteze, ca să ne rugăm concret.
De exempu la Gabrielul nostru, văd eu, precum Rugăciunile concrete, au adus Vindecarea; – minunat!!! Asta, mă Îmbărbătează mai mult la rugăciune și anume la rugăciunea concretă!
Noi avem nevoie de Standarde, ca să vedem Efectele rugăciunilor noastre. La Vindecările Bolnavilor le vedem imediat, în alte Domenii suntem nevoiți să ne uităm mai atent. Sunt Grupuri de Rugăciune,  care se roagă pentru Orașul lor, și în special împotriva Criminalității. Ei fac cunoscut că în urma Rugăciunilor, sau redus mult răufăcătorii.
Alții se roagă pentru altele Lucruri concrete și obsearvă Diferența după un Timp.
Eu mam rugat îndelung pentru o Curbă, trecînd pe acolo cu Mașina înspre Serviciul meu. Acolo sau produs multe Accidente. După ce eu pe acolo treceam zilnic și mam rugat, sa întâmplat numai un sigur Accident ușor. Și după un Timp sa depus acolo un Tablou mare. Rugăciunea concretă, funcționează conret!
Unii își depun mari Planuri, Ținte fără să asculte de Dumnezeu, fără cunoască Voia SA. Parcă vor să mute, Alpii Australiei. Numai în Cooperare cu Domnul Isus Christos, vom fii asemănători cu Natura SA și putem a recunoaște șpontan ce e Voia SA și Îl putem aude, cum Duhul Sfânt ne călăuzește. Apoi vom gândii, vom vorbii, vom acționa și ne vom ruga tot mai mult, ca și DOmnul nostru.

Mulțumesc DOamne Isuse, TU trăiești în mine! Eu vrea ca să Îți dau toate Locurile Inimii, Vieții mele, eu vreau să fiu asemănător cu Tine! Eu vrea să mărog, așa după cum ai face-o TU. Mulțumesc că TU dai atenție rugăciunilor mele!

Werbeanzeigen