Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altor ……,  altuia, deosebirea duhurilor….
1. Corinteni 12, 7f. și 10

Trupul lui Christos, și Biserica lui Isus este o Unitate. Isus este DOmnul, și noi suntem Membrii al Trupului. DOmnul Isus are grijă de Oamenii Săi, de aceia dăruiește EL Daruri Duhovnicești, pe care noi să le folosim reciproc. EL cunoaște Ispitele, care vin. și de aceia, EL sa îngrijit din Timp. EL nu vrea, să se piardă nici o Oaie!
Una din aceste Daruri este, Darul Diferenței. Ea pare că este mereu important, dar în Biserică până-n prezent nu are un mare Sens.
Sar putea să fie mai puțină Informație despre Daruri, pe care Isus lea dat ca o Protecție. Sau unii nu pot să înceapă nimic cu una din aceste Daruri.
Fiecare din Daruri, lucrează individual, diferit, după cel ce le Primește și după Sarcină. Și la Darul de Vindecare se arată mare Diferență. cum va fii acesta folosit, exercitat. De aceia, vreau eu să explic cum eu le folosesc în Viața mea; – acesta nu este Universală, deci vorbesc despre mine.
În mine se face o Neliniște mare, dacă ceva Duhovnicesc nu e în Ordine. Eu sunt cumva supărat și enervant. Odată, îmi stătea Părul ca Muntele, pe când eu un Pastor Penticostal a imitat, cea ce el personal nu a avut; – el gândea numai la ,,dragi Bani” și la Donație. Dar el prin Serviciul său a huluit pe Dumnezeu. Teribil!!
Dacă această Neliniște apare, nu știu de prima dată, ce e de fapt. Eu trebuie să le motivez și să întreb pe DOmnul, unde este ceva fals.
Bineînțeles am nevoie să folosesc și Înțeleptul meu, pentru că de aceia mi-a dat-o Dumnezeu.
Și astfel venim noi la Izvorul Răului și știm, care este cauza Neliniștei. În Manipularea al ,, Învățăturii false, Secten și Seducției al Bisericii este foarte importan! Este un Predicator din Ucraina, care Oamenii îi atrage îi legă înspre el. Mie îmi este mereu greață, cînd îl văd sau îl aud.
Odată am primit de la o Soră o Carte Poștală din Concediul ei și am știut imediat, că toate astea nu sunt în Ordine! Eu am căutat mai departe, și am înțeles, că ea este dintr-o Tabără Creștină și a aparținut de o Grupă oarecare. Pe când am citit mai departe, ce învață această Grupă, am știut: Ei sunt o Sectă, dar foarte fin specializați. Azi această Soră este din nou în Biserică, a durat multt și a fost necesar multă Rugăciune, multe Convorbiri, ca să fie retrasă dintre Secte.
Vă rog, dați atenție acestor Nelinște Duhovnicești! Deseori vrea Duhul să ne atenționeze sau să ne comunice ceva. Căutați mai departe, dacă ar fii numai o Neliniște omenească, pentru oarecare întâmplare, care nouă nu ne place, sau DOmnul Isus ne avertizează.
Acest Dar pentru Sănătatea Trupului lui Christos este foarte importantă!!!

Mulțumesc Isuse Scump și Drag, Tu Te înteresezi de Biserica TA, de Turma Ta mică!
Mulțumesc, că TU dai Darurile, prin care noi suntem apărați și putem acționa reciproc prin ele. TE rugăm dă-ne cu mult mai multă Recunoștiință și din Darul de a putea Diferii, TE rugăm Dă-ne Darul Rugăciunii!

– Aș fii foarte recunoscător, dacă și voi,  Experiențele voastre, lea-ți împărții, asupra acestor Daruri cu mine!!

Werbeanzeigen