Pe zidurile tale, Ierusalime, am pus nişte străjeri,
cari nu vor tăcea nici odată, nici zi nici noapte!
Voi cari aduceţi aminte Domnului de el, nu vă odihniţi de loc!
Isaia 62, 6

Fiecare Oraș avea un Zid de Apărare, ca nimeni cu vreo-un Gând rău să nu poată intra. Pe Ziduri și Turnuri stăteau Străjerii. Fără apărare au stat acolo, livrați pentru toți și neajutorați. Și Ierusalimul avea un Zid puternic.
Ierusalimul este Capitala Spirituală al lui Israel. Omul poate să compară cu Adunarea lui Christos, pentru că din cele două, din Iudei și nu Iudei (Păgâni), vrea Dumnezeu să facă un singur Popor, – EL a demolat Zidul de despărțire. Cei care cred în DOmnul Isus Christos aparțin unei Turme, indiferent dacă e iudeu sau din altă Națiune.
Biserica lui Christos, are nevoie de aceste Străjeri pe Ziduri! Inamicul caută pe cine poate să înghită. Numai în Apărarea înarmată al Zidului suntem noi siguri! Acesta este Locul, pe care Isus a prevăzut pentru noi.
Uneori sunt numai puține Străjeri; – ei devin obosiți. Ei au nevoie de Ajutorul nostru! Noi putem alternativ să ne rugăm, pentru Turmă, pentru Biserică, pentru Conducere, pentru Oraș și pentru toate putem să ne rugăm. Dimineața unii, la amiază alții și unii seara și noaptea. Alăturați-vă în una din aceste Servicii! Fii prezent, dacă Isus îți așează pe Inimă una dis acestea.!
Ca Străjerii să nu adoarmă de Oboseală, trebuie să aibă o Zii reglementă cu destulă Dormit și nu mult mâncat. Noi Creștinii suntem nevoiți să ne controlăm Stilul de Viață, ca nu cumva să fie în Viețile noastre cam mult Balast, și dacă noi toate Afacerile le avem în Ordine. Sau avem noi, și pe mai departe Lucruri împrumutate și încă nu le-am înnapoiat? Promisiuni nu îndeplinite?  Flirtă cu păcatul?
Banni mai mult îndrăgiți ca Adevărul?
Unul care se Roagă trebuie să aibă Mânuri curate și o Inimă curată. – Cum ar putea altfel Dumnezeu să ne asculte?
Serviciul de Strajă este o Chemare Înaltă. Dumnezeu inagurează pe Străjeri în Secretele Sale, ca ei să se poată ruga în mod deliberat. EL arată lor pe cei Slabi, care au nevoie de Ajutor. EL acționează asupra Rugăciunilor și așează Binecuvântarea liber. Ce de multe ori ma-m bucurat, că așa de mulți sau rugat pentru Gabrielul nostru și Vindecarea lui parcurge bine!
Mulțumesc Străjerilor!!

DOamne Isuse, eu vreau să intru pentru Turma TA, pentru cei Slabi, ca ei să nu cadă, și pentru cei Tari, ca ei să nu se îndepărteze prin Mândrie de Tine. Curăță-mi Inima, Gândul, Dorințele, și Voia!
Întoarcele pe toate înspre Tine! Să fie Voia TA, precum acesta, deja are cazul în Cer. Mulțumesc, că TU ești Mijlocitorul și Străjerul meu.
——————————–
Lui Gabriel nui merge rău. Ieri a scris el SMS prin Telefon Prietenilor, nu încet și aproape fără Greșeli. Și el are abia o Lună decând Accidentul sa produs! El are încă Amețeli și de aceia nu poate incă să se îndrepte. Are durei în Ochi, le strînge la olaltă; – acesta este desigur în Urmarea al Traumei Celebrale. Prin multă Antibiotic, a primit infecții fungice. – În curând va fii de la Chirurgie din nou la Neurologie transferat, și apoi va urma Reabilitarea. Eu Nănăjdiuesc mult că nu va dura mult, și el va revenii Acasă. Rabilitarea de fapt poate el să o facă și în Oraș, cred eu.
Mulțumesc pentru Rugăciunile voastre! Ele sunt și rămân, foarte mari Ajutoare și Îmbărbătare

Werbeanzeigen