Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El, şi să împace totul cu Sine prin EL.
Coloseni 1, 19f.

În Plinătaea lui Dumnezeu, sunt Comorile al Înțelepciunii și al Cunoștiinței, al Dragostei și Milosteniei, Răbdarea și Blândețea, Harul și Sfințenia, Împăcarea și Pacea, Bucuria și Slava … deci toate, cele ce sunt bune și drepte. Toate astea le găsim noi în DOmnul Isus Christos. Dacă citim Istoria Vieții Sale, ne dăm seama, și vedem în Isus Natura lui Dumnezeu. De uimit, plin de Har, Dragoste, Smerenie! Pur și simplu fascinant, cum Isus a trăit și a acționat! Cuvintele Sale au fost vii, pentru că EL a tărit, cea ce EL a spus. Ele au fost noi, puternice, creative de Viață, revoluționar! Un Atac de Har, peste  Balustrii Întunericului.
Isus a venit să facă Pace. Împăcarea Oamenilor cu EL însuși, Împăcarea între Oameni și Dumnezeu. Împăcare reală, fără rețineri, a vrut EL să creeze. EL a vrut,ca Dumnezeu și Omul să fie una. Și acesta a fost, Împărăția DOmniei Sale, Împărăția lui Dumnezeu. Acolo vrea EL să guverneze, în Inimile Oamenilor, ca prin acesta Gândurile lor, Vorbirea și Activitatea lor,să fie Vizibil Natura (Esența) lui Dumnezeu. EL va doborâ prin Împărăția SA Zeii acestei Lumi: Lăcomia de Bani, Mândria, Întunericul, Egoismul, Dependențele, Crimele și Omuciderele, Războaiele, Religiile fanatice, … toate, cele ce stau în Calea Dumnezeului Viu. Și în noi înșine sunt Părți și Obișnuințe, care nu corespund cu Natura lui Dumnezeu, pe care EL vrea să le remodeleze. EL vrea să Locuiască în noi, cu toată Împlinătatea lui Dumnezeu!
Mie îmi vine amețeală, dacă mă gândesc, că Dumnezeu personal, cu toată Împlinătatea SA și Puterea SA Locuiește în mine.
Apoi observ, că încă nu e nimic Perfect, după cum ar vrea Dumnezeu. Puterea SA în mine sunt prevenite, ea nu poate să Lucreze în așa fel după cum EL dorește. Acesta e Păcatul meu și Imperfecția, lipsa de Smerenie, Mândria mea, Adevărul meu, Dependențele mele și multe altele, care stau împotriva Voiei Sale.

O, DOamne, sfințește-mă, ia mă TE rog, cât mai mult și mai mult în Proprietatea TA! Eu vreau să se reoglindească Natura TA și de pe mine, și eu vreau să fiu după cum TU ești! Mulțumesc, TU ai și pe mai departe Nădejde cu mine, TU ai Răbdare cu mine, TU vrei ca Ținta TA cu mine să se împlinească!

Werbeanzeigen