Să ştiţi că Domnul Şi -a ales un om pe care -l iubeşte: Spuneţi lucrul acesta în inimile voastre cînd staţi în pat: apoi tăceţi.
Psalm 4, 4.5

În general ne merge bine, și noi îl pierdem din Ochi repede, pe DOmnul Isus Christos.
După acea, poate să vină un Timp, în care EL ne aruncă într-o oarecare Tabără; – poate în Tabăra de Boală sau Singurătate sau sau, EL are multe Posibilități.
Unii au experimentat, și își caută o ,,Tabără”, unde ei zilnic vorbesc cu Dumnezeu și sunt împreună cu EL. În Liniște vorbește Dumnezeu.
În Liniște ne analizăm Situația noastră. Noi putem să vedem Greșelile noastre și Conducerea lui Dumnezeu, noi putem fii mulțumitori, sau morocănoși. Dacă ne cerecetăm pe noi înșine, să o facem numai în Lumina lui Isus, altfel vom da ușor de unele decepții, despre noi.
EL este Dumnezeul, care face Minuni. Dar eu uit asta din păcate foarte repede. Și la următoarea Dificultate, din nou nu găsesc glorioasa Credință în Isus. Când voi învăța în sfârșit, Minunea Dumnezeului în Viața mea, să nu o uit, ci să o apreciez ca foarte mare?? Apoi ar crește Curajul și Mulțumirea, ba chiar și Credința mea.
În Liniște, pot să recunosc, Căile DOmnului cu mine, în Hechticul Zilelor nu este posibil. În Liniște Dumnezeu, îmi formează Caracterul. În Liniște mă umple EL cu toate, de cea ce am nevoie.
Căile lui Dumnezeu cu mine, nu sunt ușaore de recunoscut. Prima oară apare Chaos, Tote îndoite, Înainte și Înapoi, Noduri …. Totuși în Liniște văd eu, după cum Dumnezeu le face toate în ordine și le aduce la un Sens și Țintă.

DOamne, eu Îți mulțumesc, căci TU aduci mereu, Viața mea la Țintă! Uneori eu nu mai văd, dar TU vezi Începutul și Sfârșitul. Ce bine, că TU ești DOmnul!

Werbeanzeigen