De asemenea, şi firea aşteaptă cu o dorinţă înfocată descoperirea fiilor lui Dumnezeu.
Romani 8, 19

În descrierea Creației,citim, ca Omul să domine asupra Creației. El să guverneze ca și Imaginea lui Dumnezeu. El să oglindească Natura lui Dumnezeu și astfel să se folosească de Dominare.
Dacă privim această Lume, nu prea avem posibilitatea să recunoaștem multe, pentru că: Săracii înfometează, cei Bogați mor în Abundență; Animalele suferă și sunt chinuiți sau nimiciți; Mor Pădurile, Catastrofele sunt tot mai multe; Războaie și Războaie Civile, Înrobirea Oamenilor, Nelegiuiri și Violență. Rău este cu Planeta noastră!
Dumnezeu ne așează, pe noi Creștinii împotrivă. EL dorește ca în sfârșit, noi să devenim Fii Dumnezeești, și ca Pământului să îi dăm o „Față Crească”.
Cum să meargă acesta? Noi avem nevoie să privim la Isus, cum a procedat EL peste toate, dincolo de orice Adversitate.
EL a fost DOmn peste Furtună. EL a învins peste Moarte și are ultimul Cuvânt.
EL a vindecat toate Bolile. Animalele Îl ascultau, de exemplu Peștii. EL a smuls prada de la inamic și pe cei Legați și Torturați, EL Le-a eliberat.
EL a făcut toate astea ca OM, dar plin de Puterea Duhului Sfânt. EL a știut, ce vrea Dumnezeu în toate Stuațiile, sa exprimat și în așa fel a creat Minuni și Învingeri, ca să câștige mulți, pentru Lumină.
Pentru fiecare Zonă sunt Exemple, care eu personal le-am trăit. Dar mai sunt încă unele Experiențe, care nu se repet mereu.
Dacă eu mă uit la Istoria Bisericii și al Raporturilor, de la Locurile de Trezire, primesc noi Nădejde. EL se va Dovedii Minunat!
,,Fii Dumnezeului” Copii al Luminii vor devenii Aparenți.
Dacă noi căutăm Fața Dumnezeului și Îl lăsăm să fie DOmn, se vor întâmpla, Lucruri mari. Dacă noi împreună, ca Biserică, intrăm pentru Împărăția SA în Slavă și în Mijlocire, Dumnezeu va Lucra.
Să ne lipsim deci de toate , care ne-ar împiedica în Rugăciunea noastră serioasă! … și cea ce în Împlinătatea Duhului i se împotrivește. Să trăim noi, ca și Copii de Dumnezeu, curați și sfinți! Să ne străduim la Împlinătatea Dumnezeiască în noi! Să credem noi în Cuvântul Său și să ne întoarcem spre EL în Genunchi! EL este puternic și minunat; – și totuși EL mai așteaptă Rugăciunile noastre.

Mulțumesc Isus al meu, TU ești Minunatul Împărat, care guvernează minunat. La Tine nu există Neadevăr, și  Suprimare. TU vrei ca noi Oamenii să devenim Liberi pentru Chemarea noastră respectivă: Să Guvernăm ca  Imaginea lui Dumnezeu, prin puterea Duhului Sfânt. Mulțumesc, căci TU ne-ai ales pe noi, ca Parteneri și Copii, și TU chiar ne Tratezi astfel!!! TU ești întradevăr extrem de mare și minunat!!!

Werbeanzeigen