Pe cel ce vine la Mine, nu -l voi izgoni afară
Ioan 6, 37

DOmnul Isus Christos este Grozav! EL are Brațe deschise și o Inimă deschisă pentru un Om.
Lui îi este indiferent cum arată un Om sau ce vârstă are, sau dacă e bun sau rău, dacă el are de Lucru sau Bani, sau altele. Lui, nimic nu e important, numai Omul singur. Pentru că EL îi iubește. EL vede până la Adâncul Inimii și acolo vede EL, Dorința la Primire, Dragoste și Siguranță, acolo vede EL Dorința înspre Dumnezeu, Dorința la Pace, Iertare, Bucurie și Țintă.
EL vede Datoria, Miseria, al Vieții stricate, Puterea Păcatului și tot ce este Rău. Și totuși: EL a decis, din Dragostea SA curată: Dacă tu vii la Mine, EU nu te voi respinge.
În prezent în Congo este o Evangelizare mare. Mii și Mii vin și se întorc la DOmnul Isus. EL nu respinge pe nimeni. EL primește oricare Povară asupra SA. EL vindecă Inimi zdruncinate, mângâie, reconstruiește, îmbărbătează Inimile neliniștite și le dă Pace. Oamenii explodează literalmente de Bucurie: Aici e Cineva, care mă iubește, fără margini iubește! Aici e Isus, care mă primește, așa cum sunt! Aici e Mântuitorul, care bandajează Rănile dureroase!
Da, Isus este Mântuitorul Lumii. EL nu respinge pe nimeni, care vin la EL. EL are Brațele întinse, ca noi să putem venii la EL. EL ne așteaptă!
Ce mare poate fii Dragostea SA, ca EL pe noi Păcătoșii și în toate Oameni mândrii ne primește! Ce adânc sa umilit EL și a suferit, ca pe noi să ne răscumpere! Cu ce mare Dorință ne așteaptă EL, ce mare Dorință are EL, înspre Copii Săi!
Oamenii, care vin la EL, nu mai sunt mândrii, nu mai sunt încrezuți. Ei sunt marcați, terminați de Păcat, legați, răi și nefolositori, Ei sunt bolnavi, nu au Pace, nu Bucuria Vieții, plâng de Durere și Singurătate. Dar EL îi primește, fără nici o Excepție. EL este Mântuitorul celor Pierduți.
EL se ocupă de fiecare EL îi caută. Și EL găsește pe cel Pierdut, care nu mai au Nădejde. Ce bun este EL! Vino, Inima mea, deschide-te pentru EL! EL nu te va respinge.

Mulțumesc Isuse Drag, TU ești atât de bun cu mine! La Tine gîsesc eu totul, de cea ce am nevoie. Și la Tine pot eu să mă descarc, de toate cele ce mă apasă și mă îngreunează. Da, DOamne, eu vin la Tine!

Werbeanzeigen