Ferice de cei cu inima curată,
căci ei vor vedea pe Dumnezeu!
Matei 5, 8

Dumnezeu este Dorința noastră. Noi vrem să ne uităm la EL! Pe EL vrem noi Să-l cunoaștem și cu EL să fim în Armonie! Aceasta este Dorința și Nădejdea al Creației. Pentru că la EL e Pace, Bucurie, Primire, Mângâiere, – toate cele care sunt Dorințele noastre, găsim noi în EL. Omul poate vrea să dea o altă denumire, nu toți spun ,,Dumnezeu” este Ținta Dorințelor, dar totuși, EL este.
Să fii una cu Creatura și cu Creatorul, Pace fără Sfârșit cu el însuși și în Împrejur, cu Creatorul și Judecătorul; – Împlinirea Dorințelor.
Cu o Inimă curată poate omul Să-l vadă pe DOmnul; cu o Inimă plină de pete, noi suntem Orbi.
Nu ajunge, că toate Datoriile sunt iertate. Nu ajunge, că noi suntem în plin sfinți.
Noi avem nevoie de Domnul Isus Christos în Inimă, Numai așa sunte noi la Țintă. Fariseii sau simțit sfinți, curați, fără Datorii și Păcat, dar ei au fost foarte departe de Dumnezeu.
Este posibil, Casa să o cureți fără să inviți, un nou Locuitor. Și dacă stă gol, vine repede Înșelătorul, Mincinosul și Inamicul și își face Casa-Inimii larg.
Noi avem nevoie de Isus în Inimă!! Numai astfel suntem noi la Țintă! EL este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeul în Persoană! EL este, pe care noi trebuie Să-l recunoaștem cu Inimile noastre. EL este, care în Inimile noastre trebuie să guverneze. Apoi suntem la Țintă.
Cu EL în Părtășie, avem  o Stare al Dragostei, o Convorbire, o Viață împreună, – acesta este acea, de cea ce avem nevoie. Apoi poate venii, orice, noi avem Pace în EL, suntem la Țintă.
De aceia spune DOmnul Isus: Dacă voi nu veți fii ca și Copii, nu puteți intra în Împărăția lui Dumnezeu. Da DOamne, eu vreau simplu, natural și plin de Credință să fiu ca și un Copil!
Eu TE vreau DOamne Isuse, în Inima mea. Toate celelalte să dispară, chiar dacă par să fie bune. Numai Ție, de unul singur vreau eu să aparțin și să trăiesc. Căci TU ești în mine Împlinirea tuturor Dorințelor. Asigurat în Tine, ajung eu la Țintă.

O DOamne, ajută-mă, ca eu mereu, să fiu cu Tine împreună și să nu umblu din nou pe Cale greșită! TE rog nu permite , ca ceva să se facă mai mare în minde decât, Persoana TA! Isuse Drag și Scump este frumos cu Tine împreună, ca Unitate, în Armonie. Ce bine că TU ierți Păcatul și mă sfințești. Dar este și mai frumos, căci TU trăiești în mine! 

Werbeanzeigen