Nu voi muri, ci voi trăi,
şi voi povesti lucrările Domnului.
Psalm 118, 17

Titlul acestei Psalm poate fii denumit: O Liturghie de Mulțumire.
„Lăudaţi pe Domnul, căci este bun,
căci în veac ţine îndurarea Lui.” – primul Verset.
Poetul descrie de Starea lui Grea și cum Dumnezeu la scăpat de ea. De aceia este el plin de Laudă și Mulțumire.
Dumnezeu, Greutățiile nu le-a îndepărtat chiar de la Început, ci Poetul le-a trăit; – și Dumnezeu a fost cu el, la purtat, și a produs Minuni pentru el. În retrospectivă se ridică Lauda spre EL: Mulțumesc, DOamne!!!
Desigur era, Viață și Moarte, altfel Versetul de sus, nu era descrisă astfel. Dumnezeu a rămas Învingător! Dumnezeu desigur este mai tare decât Moartea. EL este Creatorul, care toate le-a făcut, și EL ține Copii Săi în Viață. Nici chiar Moartea nu poate să mai facă ceva, pentru că EL ia Copii Săi în Brațele Sale, și îi poartă peste toate, în Împărăția SA.
Noi avem în urma noastră, Săptămâni grele, pentru că inamicul a vrut să ia Viața Micuțului nostru. Dar DOmnul a fost cu noi prezent, și Micuțul trăiește. Și nu numai atât, cu toate Prognozele discutabile el este sănătos. El nu stă Paralizat în Scaunul rulant, nu e nevoie să învețe din nou să vorbească, nu se obsearvă nici un Handicap!
Nervii, la Ochiul drept, are ceva pentru că mijește ochii. Dar acesta este doar o Minoritate. Și Rana de la Piciorul drept trebuie să se vindece. Operația, ca Pielea să acopere Rana mai e problematic, dar se va găsi și pentru asta ceva.
Dar cu toate astea, putem noi trăii. Noi suntem foarte recunoscători, pentru Micuțul nostru, că a rămas în Viață pe urma acestui Accident! Suntem bucuroși că Piciorul îl are și se va vindeca și acesta! Da, DOmnul a avut Brațul Său puternic între întâmplarea aceasta. Lui ne încredințăm noi și pe mai departe. Lui Îi suntem noi recunoscători. EL este caela care ne umple Inimile ( chiar și dacă uneori e supărată ). Da DOamne, eu Îți mulțumesc din toată Inima!!!
Micuțul este în stare, ca pe 1. Septembrie să meargă normal la Școală: – poate până atunci și piciorul drept va fii și mai bine? Toate astea sunt Minunile DOmnului nostru, pentru că, înainte cu 6 Săptămâni Micuțul nostru a fost pe Stradă lipsit de viață.
Și dacă va veni Timpul, pe când Viața e pe sfârșite, DOmnul nostru va ține și acest Timp stabilit. Viața nostră și Moartea nostră stă în Mâna SA puternică și plină de Dragoste. Să știi asta, este ceva minunat, mângâietor!

Da DOamne, eu mă-ncred în Tine! Uneori vin Îndoieli și Descurajări, dar și atunci TU ești prezent și ne mângâi. Ne Îmbărbătezi din nou. DOamne, Dumnezeul meu cel mare, eu mă-ncred în Tine!
————————————————-
(Fiul meu cel mare, de 30 de Ani, și el a avut un accident în Muncă. O bucată mare de Beton, ia căzut pe Picior. Azi a fost Op-ul și a fost nevoie să îi îndepărteze 4. Degete de la picior. O lovitură mare. Și el are nevioe de Rugăciune.
Și o Soră dragă îmi scrie: „ Noi ne rugăm pentru Gabriel! – Eu personal am Cancer ganglionilor limfatic.” ….. Da, și pentru această Soră trebuie să intră în Rugăciune, ca Dumnezeusă o tragă peste toate Greutățiile!! – Ach, sunt atâtea cazuri, pentru care noi suntem nevoiți să ne rugăm! Să nu vă lăsați descurajați, ridicați-vă Capetele la Domnul Isus Christos, Mijlocitorul nostru, Mângâietorul și Salvatorul nostru!)

Werbeanzeigen