Încredinţează-ţi soarta în mîna Domnului,
şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată
să se clatine cel neprihănit.
Psalm 55, 23

Ce bun e Dumnezeu! EL mă ține în Adevăr. Chiar dacă vin Griji și Nevoi; ele trec din nou, pentru că EL este prezent. Numai EL singur, rămâne în veci.
Uneori suntem noi ca și o Minge de joc conduși de o altă Putere; dar DOmnul nu ne lasă să ne clatinăm.
Sentimentele noastre, uneori se joacă nebunește și noi ne scufundăm în Beznă, Griji, Frică și Nevoi. Dar EL ne ține și pe mai departe.
Nu ne vom clătina nicicând, pentru că EL ne ține!
Uneori suntem chiar doborâți și ne simțim fără puteri, fără Nădejde și zdruncinați. Dar EL totuși este prezent.
Scrisoarea către Evrei spune: căci El însuş a zis: ,,Nicidecum n’am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi.”(Evrei 13, 5)
În Scrisoare lui Petru este scris: Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuş îngrijeşte de voi.(1. Petru 5, 7)
Da, aceste Vesete ne Îmbărbătează! Dar noi nu suntem ca și Münchhausen, care el însuși Părul său își trage din Mlaștină. Noi avem nevoie de EL!
Curajul nostru dispare uneori chiar repede, dar dacă noi avem Curaj dată de DOmnul, în fiecare Oră și Zi, va ține!
De aceia vrea DOmnul Isus Christos, să ne umple cu Duhul Său, Duh de- Isus. EL vrea să ne facă asemănător cu EL însuși, cu  Caracterul Său și Ființa SA. Apoi vom avea noi Crtedința, Nădejdea, Dragostea, Răbdarea, adînca Bucurie, Pacea și Apropierea lui Dumnezeu. Este EL în Inimile noastre, așa este bine!
Noi nu putem face asta, EL o va face.
De aceia am eu nevoie de o Părtășie nederanjată cu Izvorul Vieții.
Părtășia nu este curată, clară, Apa Vieții e murdărită, poate numai puțin, dar noi vrem chiar curată, clară, Apă al Vieții, – netulburată!
Sunt atâtea Lucruri, care vor să se opună între mine și DOmnul, bune și rele, Sarcini necesare ….. Ele par uneori de loc nu rele, dar ele mă despart de DOmnul. Dacă acestea îmi umple Inima, Isus va fii tot mai mic și mai mic ….

DOamne, eu mă las așa de ușor abătut! Eu cad deseori în unele Lucruri bune, care pe urnă mă Domină! Inima mea, merge cu plăcere pe o altă Cale! Ach DOamne Iartă-mă! Eu vreau să TE pun mereu în Mijloc. Pentru că TU ești acela care mă Susține.

Werbeanzeigen