Eu sînt nenorocit şi sufăr: Dumnezeule,
ajutorul Tău să mă ridice! 
Psalm 69, 29

Pe când eram încă Tânăr, am avut Ani în șir, mari dureri de Spate. Eu am vrut de fapt, multe multe să fac, dar având această Durere am fost ca și legat de mânuri. Astfel am fost eu foarte, foarte supărat. Nici Medicamentele și nimic nu au ajutat. Eu am strigat deseori la Dumnezeu, dar se părea că EL nu avea Reacție asupra strigătelor. Ma-m atașat chiar strâns de EL, dar totuși nu am observat nimic de la EL.
După mai mulți Ani, a venit în Pastor de statură mică din Scoția la Serviciul Divin, și el sa rugat împreună cu mine. El a mi-a zis, va fii Pas cu Pas mai bine. Și Dumnezeu a Lucrat cu adevărat asupra Rugăciunii și al Credinței sale: A fost întradevăr, încet mai bine. Numai dacă mam forțat din nou se părea că a revenit durerile. Deci nu mai am de un Timp lung nimic să mă plâng de dureri și sunt foarte Recunoscător DOmnului, dacă îmi reamintesc deTimpurile de atunci și apoi Vindecarea.
Dumnezeu a promis, că Rugăciunile noastre pentru Ajutor, nu sunt degeaba. EL nu e Surd! EL are mereu un Plan, care cu toate se transformă înspre binele nostru!
David a scris în Psalmul 69 mai sus. El a știut, ce înseamnă Suferința, Durerea și Prigonirea. Dar el Îl cunoștea pe Dumnezeu și a știut: Toate Nenorocirile au Vremea lor și apoi vine Dumnezeu, Mântuitorul și Salvatorul. Dacă Nenorocirea continuă și tot așa de rău îmi merge și în loc de Lumină numai Întuneric se află în mine, nici atunci nu este departe Salvatorul meu. EL se va grăbii să mă Ajute! În Sfârșit Învingătorul este mereu Dumnezeul Dragostei; – chiar dacă inamicul va turba.
Dumnezeu este un Dumnezeu milostiv. EL are Milă de Copii Săi și nu poate să treacă cu vederea și să indice asupra  principiilor Credinței. EL se îndură și și se îndoaie în jos la ei. EL le este aproape, Mângâie și dă Nădejde. EL este un Tată minunat, pentru Copii Săi! Noi să Îl căutăm mai mult, pentru că în Prezența SA, găsim noi totul, de cea ce avem nevoie.

Mulțumesc, Tată, în DOmnul Isus Christos, numai la Tine găsește Inima mea Liniște. TU ești un Tată minunat, drag, milostiv! Ție nu îți sunt indiferent, Suferințele noastre. TU îmi ești aproape, mă mângâi ți mă întărești. Cu Tine am eu Nădejde, căci TU mă vei salva. Mulțumesc!!!

Werbeanzeigen