Isus a văzut că s’a întristat de tot, şi a zis: ,,Cît de anevoie vor intra în Împărăţia lui Dumnezeu cei ce au avuţii!
Luca 18, 24

Eu am căutat la http://www.bible.com Traduceri de Biblii diferite și am citit. Uneori lipsește Propoziția: …, că el a fost foarte supărat. Dar Traducerea King James are, Luther și Elberfelder are la fel. Iar în unele este asemănător. Uneori este o Problemă la Tarducere!
Apoi, am am văzut în Căutare sub: Isus a văzut. Și aici am observat, că acest Văzut este cu mult mai mult decât numai a vedea. Ea înseamnă, ceva a recunoaște și a fii de acord. Isus sa uitat la acest Om, la văzut, și sa uitat în adâncime în interiorul adânc al său. De aceia este aproape o Propoziție suplimentară: ,, …., că el a fost foarte supărat” Stă deja cu un Verset mai înainte.
Privirea lui Isus mă Fascinează. Mă gândesc după cum sa uitat la Petru. Care de trei ori la trădat și apoi a cântat Cocoșul. Isus și-a întors Capul spre Petru și la privit. Această Privire la determinat pe Petru ca să iasă de acolo și să plângă amar. Cunoști tu Privirea al DOmnului Isus Christos? Plină de Dragoste, dar în adâncimea Adâncă al Sufletului?
Omul, pe care Isus la privit, a vrut să înceapă o altă Viață cu Dumnezeu, el a vrut să fie primit în Împărăția Cerurilor. Dar DOmnul Isus Christos a știut, cu toți Banii săi nu va merge. Aici sunt mereu Lupte interioare și Compromise. EL la dorit pe acest Om în întregime, ca să câștige Împărăția. Omul la înțeles pe Isus; el a știut, acest Om are nevoie de o Decizie: Dumnezeu sau Banii. Și astfel a devenit foarte supărat. Isus la lăsat în Pace și nu ia vorbit mai departe, spre convingere.
EL a știut, așa ceva durează mai mult Timp.
Și noi poate avem astfel de Lucruri, care stă între Dumnezeu și noi, acolo unde noi mereu, avem nevoie să facem Compromise. Isus ne privește exact, așa după cum la privit pe acest Tânăr bogat. EL este supărat și noi suntem supărați. Numai după ce noi am decis o Hotărâre clară, se va transforma Situația noastră înspre bine și Bucuria se va Lărgii. Numai după ce noi suntem al Lui în întregime, vine Pacea SA. Apoi este Cerul pe Pământ, Cerul în Inimile noastre!
Dacă noi nu avem Timp, nu vom avea parte nicicând de Privirea lui Isus. EL ne privește în plin, dar EL este total Pozitiv! LUI putem noi cu adevărat Să-i dăm încredințare.

Isuse, Drag eu iubesc Privirea TA, dar îmi este și frică de ea. Da, este bine, că TU mă cunoști perfect! …. dar eu mă tem mereu, TU ai putea să pui unele Condiții, care mie nu îmi plac. – Ach, DOamne, când îmi voi încredința eu Viața mea întreagă, Ție! Tu îmi doreșt doar, numai binele! Mulțumesc, că TU mă cunoști în așa fel după cum sunt și îmi dorești cea ce este cel mai Bun!!

Werbeanzeigen