Ridică-ţi patul, şi du-te acasă.
Matei 9, 6

Patru Prieteni, au purtat Prietenul lor paralizat la DOmnul Isus Christos. Pe când Isus a văzut Credința lor, a spus celui Paralizat:  Îndrăzneşte, fiule! Păcatele îţi sunt iertate!Dar Cărturarii care au auzit aceste Vorbe, au Gândit, că aceste Vorbe sunt Blestemurri înspre Dumnezeu, pentru că cine poate ierta Păcate, înafară de Dumnezeu? Isus știa Gândurile lor, și a zis: Ce este mai ușor să spui: Păcatele tale sunt iertate! – sau scoală-te și umblă?   Dar, ca să ştiţi că Fiul omului are putere pe pământ să ierte păcatele, -,,Scoală-te”, a zis El slăbănogului, ,,ridică-ţi patul, şi du-te acasă.” Hâ, ce este mai ușor: Iertarea Păcatelor sau vindecarea Paralizatuli?? Nouă toate sunt imposibile, dar pentru DOmnul Isus imediat posibil. Reacția SA în Nevoile noastre, sunt Semne al Puterii Sale Dumnezeești. De aceia a vindecat EL Bolnavi și EL vindecă și acum; – sau sunt valabile alte Reguli ca și în trecut? Sa schimbat EL?
La începutul Vieții mele de Credincios, nu am avut Greutăți în cea ce privește, că Isus este Competent pentru Stările noastre interioare al Inimii.
Dar eu nu am priceput, că eu sunt dator, să mă rog pentru cei Bolnavi. Acesta după mine a fost Treaba Medicilor.
Numai mai târziu am trăit, că sunt Vindecări și am fost nevoit să cercetez Gândul meu. Cumva, era aceași Întrebare: Iertarea Păcatului sau Vindecarea Paralizatului?
Isus este Salvatorul nostru.Și acesta este universal interpretat și este valabil acum și până-n vecii Vecilor. EL vrea să ne salveze Sufletele și să ajute și Corpul nostru. Aici nu există vreo Problemă, nu de loc, Fie-Sau.
Pentru EL este aceiași ,,greu” să vindece Bolnavi sau să Salveze Suflete. EL este deci DOmn peste tot și toate.
Eu nu pot și nici nu vreau Să-l limitezi pe Isus. Theologia mea nu poate sta la dispozișie să explice, de ce Isus, una poate să facă și alta nu. Theologia mea nu trebuie să se orienteze, ce face Isus; – ea trebuie să fie invers! Theologiile noastre sunt nevoiite să se orienteze înspre Isus, și nu Isus înspre Theologiile noastre.
Poate să fie mai multe Zone, unde DOmnul Isus Christos nu este competent. Noi avem nevoie să ne analizăm Gândurile să ne întrebăm, dacă noi Îl limităm pe Isus. Ce de multe Vindcări se pierd, pentru că în unele Zone noi nu Îl lăsăm pe Isus să fie DOmn!

DOamne, Eu vreau să-mi orientez Gândurile asupra TA și nu înspre Credința și Ideile mele. TU ești cu atâââât de mult mai mare, decât Ideile mele! TU ești nelimitat! TU ești Puternicul peste tot! … și Credința mea are nevoie de creștere, și eu doresc să mă-ncredințez tot mai mult în Tine! TU ești Acela, Care, are ultimul Cuvânt; – ce bine!
………………………………..
PS: Gabrielul meu începând cu Ziua de azi poate să stea în Picioare. Și cu 5 Săptămâni îin urmă era încă în Comă. Ce Minuni face Dumnezeu!!!! Mulțumesc!

Werbeanzeigen