… şi Tatăl tău, care vede în ascuns ….
Matei 6, 4.6.17

Noi nu putem vedea în ascuns. Noi ne uităm prin Microscop la multe, cea ce cu Ochiul nu le putem vedea, și cu Telescopul, de care alții numai au visat …. dar cea ce Dumnezeu are în ascuns, nu le putem vedea.
Multe Secrete al Creației putem noi să le descriem, să le privim și să le stabilim. Dar sunt Lucruri și Relații, care noi nu le putem vedea, și nu le înțelegem.
Sau, îmi poate spune cineva Originea al Gravității și al Magnetului? Noi putem aceste Puteri numai să le privim și să le folosim. Dar puterea din urmă nu le vedem.
Pe când Gabrielul nostru 14 Zile era în Comă, noi nu am știut ce se petrece în el. Noi am văzut numai Chipul mascat, fără vreo Mișcare sau Reacție. Desigur că ne-am rugat în aceste 14 Zile fără pauză, și Timpul acesta ni sa apărut Lung. Ce sa întâmplat în Taină??
Pe mine ma mângâiat Gândul, că Fiul nostru mreu a dormit sănătos. Dacă a fost Bolnav, sa culcat în Pat și a dormit, și pe când a devenit sănătos, sa trezit din nou …. Acum ce se întâmplă în Comă? Nu e nimic de văzut, nimic de observat …..
Totuși Dumnezeu vede în Taină în ascuns.!!!
EL nu numai vede, EL și Acționează, Lucrează!!
Cu toate că Traumatismul a fost foarte mare și a avut Hemoragie ambundentă al Celebrală, sa trezit fără Paralizare (până la Ochiul Drept). Era ceva de necrezut. Și el personal a avut nevoie de Zile, până ce iar a început să vorbească. Piciorul a fost foarte afectat în urma Accidentului și a fost de mai multe ori Operat. Și acum stă de ieri în Picioare, de prima dată. Și azi sare el din pat să-mi arate. Și a început să meargă. Repede a devenit el mai Curajos și a început să facă mișcări în Cameră și pe Hol…. Da, Dumnezeu acționează în Ascuns în Taină!!!!
Te rog, dacă tu te rogi și nu vezi de loc schimbări, nu uita: EL acționează în Taină, EL vede în Taină! Nu te descuraja, Dumnezeu se ține de cea ce a promis odată. EL este un Dumnezeu Minunat!

Da, DOamne, TU ești minunat!!! Acolo unde nici un Om nu paote să facă ceva, acolo ești TU în Lucrare. TU dai Îmbărbătare, TU ești de Încredere! Unde nici un Om nu poate să vadă ceva, TU ești plin de Nădejde. Ach, DOamne, ce bun ești TU!!!!!
——————
Gabrielul nostru poate umbla din nou!!!! Halleluia!!

Werbeanzeigen