La Tine, Doamne, îmi înalţ sufletul. 
În Tine, Dumnezeule, mă încred
Psalm 25, 1f.

Oh ce liniștit devine Inima mea neliniștită, dacă toate Grijile mele și nevoile le depun la EL. Toate Nedreptățiile, care sunt împotriva mea, și toate Greșelile mele, Eșecurile, Frica și Păcatele, toate astea le pot depune la EL și Sufletul meu o pot ridica la EL. Apoi ea va deveni, din nou liniștită. Ce bine e astfel!
Eu vin acum de la o întâlnire al Bărbaților ,,Creștini în Muncă”.
Este minunat, pe când o Sută de Bărbați cu Voce tare cântă împreună și dau Slavă Domnului! Minnat când aceștia se roagă, unii chiar cu voce tare, alții mai liniștiți, dar plin de Încredere. Da, EL face minuni, dacă noi ne rugăm, dacă noi căutăm, înfățișarea SA, căutăm și găsim Timp pentru EL și o Ureche deschisă avem pentru EL.
Apropierea SA a fost simțitoare. Bucuria SA a condus și ademenit, aproape pe toți din Rezervă. Frumos, pe când Bărbații veseli, sărbătoresc și sunt plin de Bucurie!
Da, DOamne, la Tine îmi înalț Sufletul! În Tine, Dumnezeule, mă încred!
– Dumnezeul meu e aici, – la mine acasă – nu e altfel ca și acolo la Întâlnire: EL este DOmnul, care toate le conduce, le guvernează, EL este Păstorul, cărui îi face plăcere să asculte Strigarea Oiilor Săi, EL este Medicul, acel al Sufletului, Mîntuitorul și Salvatorul!
Multe Vindecări se pierd, pentru că noi nu ne întoarcem înspre EL cu Încredințare, la Tatăl nostru Ceresc!
Și câte Vindecări face EL, dacă noi, plin de încredere ne adresăm Lui, Tatălui Ceresc!
Gabrielul meu azi a mers ca. 50 de Metrii. Și în urmă cu 5 Săptămâni era în Comă ….. Da, DOmnul întradevăr face Minuni peste Minuni! Și eu îmi înalț, Sufletul meu la EL, minunatului meu DOmn.
Eu nu vreau ca Sufletul meu să fie în Praf și să respire numai Praf și să se încingă în ea. Nu, eu vreau să-mi înalț Sufletul la EL! Eu vreau să văd Soarele, nu numai Praful de la Picioare.
Este Hotărârea mea, unde mă uit și unde adresez Sufletul meu. DOamne, la Tine îmi merge bine!

DOamne, Tu pătrunzi în adâncul Întunericii. Și atunci când Sufletul meu e în Comă, TU muncești în Taină, până când din nou ea se va ridica la Tine, până când ea din nou se va avânta în sus la Tine, la Soare, la Lumină! Da, TU ești Nădejdea mea, Ajutorul meu, Salvatorul meu!!

Werbeanzeigen