… cu cât mai mult Tatăl vostru care este în ceruri va da lucruri bune celor ce I le cer!
Matei 7, 11

De un Timp încoace, eram într-o Stare Grea și nu mai credeam că Dumnezeu mă va Salva. Eu ma-m rugat și am citit în Biblie, dar nu am găsit nici o mângâiere, nu a fost Cuvânt pentru mine, pentru Starea mea.
Apoi am plecat în Pădure și am vorbit cu DOmnul meu, în Germană și în Limba mea Secretă. După un Timp am observat, căci în mine se produce ceva. Apoi puțin mai târziu mi-a venit Certitudinea: EL este przent, EL și pe mai departe este DOmn, EL are ultimul Cuvânt! Ach ce Bucurie pe mine!
Prin Rugăciune și cu Inima mea deschisă, Dumnezeu a lucrat. EL mi-a așezat Credința în Inimă. Acesta a fost un Dar, pe care eu nu am reușit să o creez în mine.
Deci acum, am fost nevoit să păstrez această Certitudine. După ce din nou am fost acasă, au început în mine, din nou Gândurile. Această Luptă cu Certitudinea Credinței împotriva al Grijurilor și al: Sa-r putea și Eventual, se petrece mereu, dacă Dumezeu dă Credință. Inamicului nui place de loc Credința! Și Eului meu vechi la fel nu.
Când DOmnul Isus Christos, vorbește despre Credință, este această Credință, pe care EL o așează în Inimă. Astfel sunt toate Lucrurile posibile, aceluia care crede. Chiar Munți se pot muta, dacă avem, această Credință. Se pot realiza Minuni, chiar și Morții pot învia. Omul poate să umble pe Ape, după cum acesta sa întâmplat în Trezirea din Indonezia, – și alții au fost nevoiți să înnoate. … Da, Credința face posibil!
Încearcă să crezi în ceva. Forțează-te! Încearcă-te! ….. nu merge. Mereu și mereu vin Îndoielile. Sau ne închidem Ochii și vrem ca să facem ceva împotriva Voiinței noastre, să trecem și ne înțepenim în ceva. Noi mergem pe deasupra în Pași de Credință și facem și unele riscuri. Dar noi suntem singuri, pentru că această Credință nu este de la EL.
În LIniște, în Convorbire în Doi cu DOmnul se poate trezii Credința în anumite Lucruri. EL le așează în Inimile noastre. Nu Mila nostră sau Voința sau Motivul este Arcul Motorului, ci numai EL singur. Dacă păstrăm noi această Credință și ne ținem tare de ea, se vor întâmpla Lucruri  mari. Se va face Voia SA, precum acesta și  în Ceruri, și apoi și pe Pământ.

Mulțumesc Isuse Drag, pentru Credință! Da, eu pot să cred în Tine, eu cred în Iertarea Păcatelor, Datoriilor mele și sunt sigur, că eu cred că voi fii în Ceruri după Moarte, ba chiar, sunt foarte sigur. TU o lucrezi acesta, în Inima mea.
Da, DOamne, eu cred în Tine!!

Werbeanzeigen