Căci tu eşti un popor sfânt
pentru Domnul Dumnezeul tău
Deuteronom 7, 6

Căci tu eşti un popor sfânt pentru Domnul Dumnezeul tău; Domnul Dumnezeul tău te-a ales, ca să fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe faţa pământuluiNu doar pentru că întreceţi la număr pe toate celelalte popoare S-a alipit Domnul de voi şi v-a ales, căci voi sunteţi cel mai mic dintre toate popoarele. Ci, pentru că Domnul vă iubeşte, pentru că a vrut să ţină jurământul pe care l-a făcut părinţilor voştri, pentru aceea v-a scos Domnul cu mâna Lui puternică şi v-a izbăvit din casa robiei, din mâna lui faraon, împăratul Egiptului. Să ştii, dar, că Domnul Dumnezeul tău este singurul Dumnezeu. El este un Dumnezeu credincios şi Îşi ţine legământul şi îndurarea până la al miilea neam de oameni faţă de cei ce-L iubesc şi păzesc poruncile Lui.(V. 6 – 9)

Când am citit aceste Versete, îmi venise aminte: Acestea sunt un Simbol pentru Biserica lui Christos, Poporul lui Dumnezeu! Dumnezeu nu a uitat Legământul cu Israelul, EL iubește acest Popor. Dar acum este și Adunarea , Biserica Creștină al lui Christos inclusă în acest Legământ. Nu noi La-m ales pe DOmnul Isus Christos, ci EL ne-a ales. Noi avem părerea uneori, că alegerea SA nu a fost prea înțeleaptă. Și acesta este desigur așa, dar Motivația lui Isus este DRagostea și nu Calcul, Utilitate sau Înțelepciune. De aceia, pentru Dragostea SA, Ne-a ales! De aceia suntem noi Poporul, care se odihnește, sub Privirea SA. Poporul Său, care poartă Numele Lui: Creștini. EL ne-a scos din Casa de Sclavi, din Egiptul Lumii, nea eliberat de sub influența Răului, Lăcomiei, Puterii, de Dependențe și Păcat, de Boală, și de Moarte. EL ne-a eliberat de Lanțurile Satanei, ne-a condus afară din Întunerec și din Starea de Deznădejde. EL a învins peste Faraon, de acest Inamic! La EL suntem noi în Siguranță!! EL nu uită Credincioșia SA, înspre Poporul Său nicicând. EL își amintește de Abraham și David și de toți Credincioșii. De aceia Binecuvântează EL Țara și Urmașii și stă Credincios înspre ei. Și Urmașii noștrii vor fii binecuvântați!! Și noi suntem, pentru strămoșii noștrii care au crezut în Isus, sub Binecuvântarea SA. Rugăciunile lor Nu se va uita nicicând de Dumnezeu! Fii și tu o Binecuvântare pentru Copii, Nepoții, Strănepoții și tuturor Urmașilor. Păstrează Credincioșia pentru DOmnul!

Doamne, Binecuvântarea TA este de nemăsurat de mare, nelimitat, independent de Datoriile și Eșecurile noastre. Ce Credincios ești TU înspre noi! Ce mult Ne ne iubești TU!! Da DOamne, noi vrem Să-ți fim Credincioși și să mergem pe Căile Tale.  Noi vrem să fim o Binecuvântare pentru Țara noastră și pentru Urmașii noștrii. Vino DOamne și umplene de tot!

Werbeanzeigen