Nu trebuie să te temi
nici de groaza din timpul nopţii,
nici de săgeata care zboară ziu.
Psalm 91, 5

Ce bun este Dumnezeu! EL dorește să ne atragă cât mai mult spre Inima SA. EL vrea să ne protejeze, EL vrea ca pe niște Pui, să ne apere sub Aripile Sale, Ca un Vultur vrea EL, ca să căutăm și să ne găsim un Adăpost, la Leagănul Său. EL este puternic, nimeni nu poate să sustragă de la EL, nimeni nu poate să facă vreo-un rău, aceluia care caută un Refugiu la EL.
Suntem noi de Partea lui Dumnezeu, și EL este de Partea noastră. Este EL în Inimile noastre, suntem noi în Inima SA.
Cine ar putea să treacă de DOmnul și să ne înghită? – Nimeni. Cine ne poate amenința, ca să avem vreo-un motiv de Frică?- Nimeni.
Sunt eu în Siguranța lui Isus, pot să urle Moartea și Satan, eu sunt în Siguranță! Ce Stare bună e, în dimineți să te scoli și Siguranța, Apropierea DOmnului Isus Christos, să o cauți! Astfel nu poate fii Ziua rea. Astfel va fii Mulțumire și Bucurie în Inima mea ba chiar va Domnii acolo. Astfel își pierde puterea, Frica Nopții, apoi pot eu peste Săgeata care zboară Ziua să mă râd. EL, DOmnul meu, este cu adevărat DOmn! EL are mereu, ultimul Cuvânt.
Dumnezeu nu dorește, ca noi să devenimi pasivi și să ne simțim bine în Mâna SA, și de toate celelalte să uităm. EL cunoaște Lupta pentru Bine înspre celelalte Suflete. EL dorește, ca noi să ne sculăm și cu EL Mână în Mână să ne zbatem împotriva inamicului, împotriva Nedreptății și împotriva tuturor Întunericelor. EL ne-a încredințat Armamente, pe care noi să le folosim: Cuvântul lui Dumnezeu și Sabia Duhului Sfânt.
Noi vrem azi, Lucrarea SA, să o înaintăm! În Rugăciune vrem noi Să-l rugăm, ca Lucrarea SA de Mântuire să o îndeplinească în noi și în Ceielalți. De Fapt vrem noi, ca Milostenia și Dragostea SA să se reoglindească și Lumina SA de Nădejde să fie adusă Oamenilor.
Da, EL îmi stă azi de Partea mea, pentru că EL este Împăratul Inimii mele.

Mulțumesc Isuse Drag, TU mă protejezi! Nu e nevoie să mă-n fric;
nimeni nu îmi poate să-mi facă Rău, pentru că la Tine, caut eu Refugiu și Protecție.
Mulțumesc, că TU îmi asculți Rugăciunea. Mulțumesc, căci TU mergi cu mine toată Ziua. Eu pot fii curajos și plin de Bucurie, pentru că TU ești pezent.

Werbeanzeigen