Pentru ca preaiubiţii Tăi
să fie izbăviţi, scapă-ne prin
dreapta Ta şi ascultă-ne!
Psalm 108, 6

Uneori ni se pare, că Salvarea nu mai este posibilă, Problemele sunt foarte mari. Problemele Politice sunt grele, Întrebările Economice nu mai sunt de rezolvat și Mediul, Pământul nostru frumos se distruge. Și în Viețile noastre personale, uneori se pare astfel: Probleme de nerezolvat. Pe când eram Copil, am avut unele mici Probleme „de nerezolvat”, pentru Mama și Tata desigur o Metodă de Rezolvare, și ca Matur am și eu mari Probleme de nerzolvat.
Ce bine, că Dumnezeu este Tatăl, care are pentru toate o Rezolvare! EL stă la Dispoziție, să ajute. Dreapta SA, puternicul, învingătorul, este deja ridicat să intervină. EL așteaptă la Strigătul nostru de Ajutor,ca EL să Salveze, pe cei pe care EL atât de mult îi iubește.
Oare Dumnezeu azi face altfel ca Mama și Tata în trecut, pe când noi eram Copii mici? EL este Tatăl în deplină Dragoste, și de Griji. EL nu lasă Copii Săi în Probleme de nerezolvat. EL are mereu oarecare Mod de Rezolvare, chiar dacă, uneori se pare că durează mai mult.
Israelul a fost scăpat din Egipt și au poposit pe Malul Mării Roșii. În urma lor Armata lui Faraon, în fața lor Marea. Nici o Scăpare în Vedere! Nici o Nădejde! Totuși Dumnezeu a avut un Plan, care ei nu își puteau imaginea: EL a împărțit Marea în două și astfel Poporul a trecu prin uscat. Apoi Marea sa refăcut și a înghițit pe sângeroasele Urmăritori. Cine putea așa ceva să-și imagineze? Salvarea DOmnului a fost genială și la Timpul potrivit. Astfel EL și-a arătat Puterea și a reușit să câștige Încrederea Poporului. EL este DOmnul!
Pentru Problemele noastre „de nerezolvat” să ne adresăm Dumnezeului nostru.
SĂ căutăm Apropierea SA, Sfatul Său și Mângâierea SA. Să primim Dragostea SA și să nu ne împotrivim și pentru unele întâmplări Să-l învinuim pe EL. Și apoi să ne lăsăm în Mâna SA: EL ne va salva. EL este Tatăl, care salvează, pe cei ce îi prea iubește.

Mulțumesc, Tată în DOmnul Isus Christos! TU ai găsit mereu o Cale de ieșre. TU salvezi pe cei care TU atât de mult îi iubești! Eu arunc asupra TA, toate Problemele mele și caut Fața TA. Mângâie-mă, Dă-mi Curaj, Dă-mi Nădejde nouă! Da, eu mă încred în Tine.

Werbeanzeigen