Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
… astfel cheamă Isus, în Matei 11, 28

Pe când eu sunt plin de Bucurie, vin la Isus și EL ia parte la Bucuria mea. EL nu cunoaște Invidie.
Dacă sunt supărat, vin la Isus. EL este Mângâierea în persoană, nimeni nu poate mângâie așa de adânc și fundamental ca și EL.
Dacă sunt mânios în urma Neadevărului, vin la Isus.
EL mă liniștește, pentru că EL și pe mai departe este DOmnul.
Dacă sunt bolnav, vin la Isus. EL îmi dă noi Puteri, Nădejde și Ajutor.
Dacă eu în dimineți sunt morocănos, posomărât, vin la Isus. EL este Blând și Prietenos și mă umple și pe mine cu astea.
Dacă Copii mei pleacă din Casă, afară în periculoasa Lume aspră, vin la Isus. EL păzește. EL e Puternic. EL este cel care Învinge.
Dacă totul mi se topește sub Mână, vin la Isus. EL are de toate, de cea ce eu ași avea nevoie.
Dacă Oamenii, chiar Prietenii și Frații, mă vorbesc de rău, eu vin la Isus. EL știe Adevărul, EL mă mângâie, EL îmi dăruiește noi Perspective, mă ajută să Iert și îmi dă nou, Curaj.
Dacă Mașina mea nu mai vrea să meargă, vin și cu asta la Isus. EL are întotdeauna o Cale de Rezolvare.
DOmnul meu e Blând. EL e smerit. EL nu mă judecă nicicând. EL este plin de Dragoste, răbdător, nu e invidios, nu e înfumurat, nu e Mândru, EL este Prietenos, un adevărat Prieten ….. Da, la EL sunt eu bine venit!
Toate le pot aduce la EL: Bucurie, Mulțumire, Griji, Durere, Suferință, Boală, Greutate ….. pur și simplu totul.
În Liniște, EL este cu mine, și ia parte în toate. EL mă schimbă, în așa fel, ca eu, Căile mele le pot continua cu EL. EL este minunat.
În Liniște, vine EL la mine și eu încep, Să-l Slăvesc, pe minunatul meu DOmn. EL îmi arată Lucruri, care eu nu am mai văzut, și Inima mea va devenii Liniștită, Mulțumitoare și Bucuroasă. Ach ce bine e, în Prezența SA!!!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, TU ești un Prieten bun, Păstorul bun, care se îngrijește de Oițele Sale, Stânca, pe care eu pot sta sigur, Castelul în care eu sunt în Siguranță. În Mâna TA sunt eu sigur. La Tine este Mângâiere și Bucurie. Da DOamne, eu Îți mulțumesc, eu TE laud și TE preamăresc!!! TU îmi ești Credincios!!

Werbeanzeigen