Mulţămesc Dumnezeului meu pentru toată aducerea aminte, pe care o păstrez despre voi. În toate rugăciunile mele mă rog pentru voi toţi, cu bucuri.
Filipeni 1, 3f

Da, așa este Rugăciune Mijlocitoare, care vine dintr-o Inimă mulțumitoare! Ceva minunat, după cum Pavel mulțumește lui Dumnezeu pentru această Adunare din Corint!
Omul ar putea crede că ar fii pentru Motivul, că această Biserică a stat ferm pe lângă Pavel în Lucrarea sa, dar la începutul Scrisorii către Corinteni, Pavel spune ceva asemănător, despre Corinteni. Se pare că va avea nevoie să ajute, pentru că Adunarea din Corint, nu a fost de loc bun. Unul a dat în judecată pe altul, sa produs Beții la Cina Domnului, alții se certau asupra Darurilor Spirituale, ….. de fapt Biserica a fost groaznic. Dar Pavel a mulțumit! Și această Mulțumire a fost din toată Inima!! El a văzut această Biserică cu Ochiul, Dragostei lui Dumnezeu.
La fel este și cu noi. Pentru Oamenii pe care îi iubim, putem noi fără Greutăți mulțumii, noi avem mari Nădejde pentru ei, chiar dacă ei în prezent încă nu sunt așa de perfecți. Noi îi privim cu bunătate, plin de Har și Dragoste.
Dar uneori este o Femeie, care se roagă pentru Bărbatul ei: DOamne, ai milă de Bărbatul meu! El este așa de dezgustător! Seara bea el Bere și ziua fumează în taină pe Balcon. Rău! DOamne, salveazăl!
Și fă din el un Bărbat, care își iubește Familia și se ocupă de Soția lui intensiv …..
Oare Dumnezeu ascultă o asemănătoare Rugăciune? EL știe, ce fel de om este el, DOmnul nu are nevoie de Informațiile Femeii, despre Bărbatul ei. Oare se roagă ea cu adevărat pentru Bărbatul ei? Sau ea vrea numai, ca el să se schimbe, ca ei să îi meargă mai bine? Își Iubește ea cu adevărat Bărbatul?
Rugăciunile noastre Mijlocitoare, sunt necesare să fie din Dragoste și cu adevărată Îngrijorare, preocupare.Ea trebuie să fie asemănătoare cu acea al DOmnului Isus Christos. Așa după cum EL Sa-r ruga, așa să ne rugăm și noi: Plin de Dragoste, Iertare și Milostenie.
Dacă noi iertăm, parcă Dumnezeu poate fii neiertător și Păcatul o mai ține în evidență? Nu, EL iubește pe altul mai mult ca și noi!

Mulțumesc Isuse, TU ești Mijlocitorul meu în Ceruri, TU șezi la Dreapta Tatălui și intervii pentru mine. Ce bine!!! Ce ași putea eu să-mi doresc mai bun?? – Și eu vreau să Mijlocesc pentru Oameni, pe care îi iubesc, și pentru cei ce au nevoie de Ajutor: DOamne, mulțumesc de acești Oameni! Ei vor devenii Minunați, dacă ei vor fii Mântuți. Ai Milă de ei DOamne!

Werbeanzeigen