Şi tot ce a fost scris mai înainte, a fost scris pentru învăţătura noastră, pentruca, prin răbdarea şi nu prin mîngîierea pe care o dau Scripturile, să avem nădejde.
Romani 15, 4

Dumnezeu vorbește prin Biblie, prin Cuvântul Său sfânt. De aceia se numește Biblia, Sfânta Scriptură. Înainte a fost numai Testamentul vechi, dar acum noi am obținut și acea Nouă. Este așa că e Cuvânt Sfânt, pentru că Dumnezeu în Persoană o Confirmă.
Eu am diferite Traduceri de Biblii de citit. Uneori citesc mai multe Capitole. Astfel primesc o Privire de ansamblu și o Prezentare generală. Uneori mă opresc la un Cuvânt, asupra cărui am de gândit mai mult Timp. Acestea sunt Diamantele, pe care omul le găsește în timp ce ,,Sapă”. Uneori trec prin mai multe Pagini în BIblie și citesc cea ce este ,,descrisă” despre mine; – nu pot bine să descriu cum se întâmplă acest lucru. Dar Textul este foarte important pentru mine și răspunde la Întrebările mele. Eu citesc uneori după un Plan, de alte ori nu. Uneori fac cîteva Pauze, fără să-mi lipsească ceva. Dar eu mă gândesc mereu la EL și la Cuvântul Său; este în Capul și în Inima mea. Este bine, să facem schimbări de experiențe între noi, pentru a primi noi Puncte de vedere.
Dumnezeu îmi aduce aminte de diferite Versete, pe care eu cândva le-am citit. Dacă Timpul este copt, EL le folosește. Dacă eu aceste Cuvinte nu le-ași fi citit de loc, EL nu putea să-mi amintească de ele.
Dacă eu citesc Biblia, începe mereu Dumnezeu să vorbească. Unele îmi face EL din nou cunoscut. Unele mă mângâie pe mine personal. Unele Promisiuni le pot lua asupra mea personală. EL îmbărbătează și mângâie prin Cuvântul Său. EL dă Indicații, Răspunsuri peste unele Întrebări urgente, explică Lucrarea SA și Gândurile Sale.
Cuvântul Său este ca și un Cadru larg, în care Predici, de Evangelizare și Misiune, Profețiile și Lucrările noastre să fie în mișcare. Astfel suntem noi apărați de Abuz și noi personal să nu ajungem să fim Sectanți. Dumnezeu ne poate atenționa! Și de Învățăturile false, al unor Biserici, poate EL demasca prin Cuvântul Său.
Mie Biblia îmi este, dintre toate, cea mai iubită Carte, pentru că ea îmi dă Răspunsuri, pe care eu nicidecum nu ași fii găsit. Dumnezeu îmi vorbește prin Cuvântul Său, Biblia.
Eu Îl recunosc personal, pe Tatăl și Creatorul meu, Mântuitorul meu, DOmnul Isus Christos și Ajutorul meu și Prieten, Duh Sfânt.

Mulțumesc, Tată, pentru Cuvântul Tău! Mie îmi este foarte important și de valoros. De câte ori deja ai mângâiat prin Cuvântul Tău și Ma-i Îmbărbătat! Mulțumesc, că TU îmi vorbești!!!

Werbeanzeigen