În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voştri şi fetele voastre vor prooroci, tinerii voştri vor avea vedenii, şi bătrînii voştri vor visa visuri!
Faptele Apostolilor 2, 17

Uneori, Dumnezeu are Metode neobișnuite, de a vorbii. EL dă unora Visuri la alții Interpretarea Visurilor. Unii au chiar Ziua Vedenii și văd Lumea cealaltă deschisă. Unii aud Glasul lui Dumnezeu (Audiție). Uneori vorbește Dumnezeu printr-un Înger și uneori chiar prin Animale, ca și lui Bileam, printr-un Măgar.
Cumva nu ne este de înțeles, în Capul nostru logic. Dar noi nu suntem singurul Popor pe Pământ și Dumnezeu și alte Popore nu sunt nevoiți să se incadreze după noi. Dumnezeu este Suveran și vorbește cu diferite Popoare și Oameni diferite Viziune asupra Lumii diferite. Pentru mulți, Visurile sunt total normal. Și Dumnezeu este de acord. Ce bun, ce răbdător este Dumnezeu!
Eu în persoană de fapt nu am Visuri și nici Vedenii. Numai uneori se întâmplă în câteva secunde ceva clar, de Exemplu, o Întâmplare sau o nouă Cântare sau un Context. Foarte brusc recunosc o întreagă Întâmplare și nu am nevoie de nimic, decât să Notez.
Uneori Dumnezeu mi-a Vorbit audibil. Eu nu pot bine să o descriu, dar dacă EL vorbește, toate celelalte tac e liniște și eu știu imediat: EL e. Nu e deseori și au fost numai în Situații de Limită. Dumnezeu știe, cum să procedeze cu un Cap încăpățânat ca mine: Uneori un Cuvânt de Putere, în Dragoste exprimată, fără Presiune și totuși clar.
DOmnul Isus Christos odată, total clar a stabilit: Oile mele aud Glasul meu,(este scrisă în Ioan 10).
Acesta nu e o Promisiune, numai pentru unii, ci este valabil pentru OIțele Sale. Dacă cineva ar fi de părere că, el nu La auzit pe EL nicicând și totuși este Oița Lui, are nevoie de Practică să poată diferii Glasurile. El va învăța, și va auzi Glasul Lui Isus foarte clar.
Vrem să fim deschiși pentru Căile DOmnului! Ele sunt insondabile, dar mereu bune! Să încercăm, ca Glasul Lui să o auzim, în Liniște, în Biblie, în Părtășie, la Rugăciunile Comune, prin Darurile Duhovnicești și să fim deschiși, prezenți  și pentru Visuri!
Să ne curățim Inimile noastre, Mânurile noastre, ca EL, să poată vorbii prin noi. EL are Vorbe de Dragoste!

Mulțumesc Isuse, că eu TE aud! Uneori este gălăgie și chaos, dar în Liniște îmi revin, și TE aud. Ce bine face pe când TU vorbești! Mulțumesc, că TU ești mai Presus de toate Învățăturile și nu cunoști Limită! Da DOamne, TU mă surprizi mereu și mereu! TU ești bun cu mine.

Werbeanzeigen