Dacă veţi asculta de poruncile mele pe cari vi le dau astăzi, dacă veţi iubi pe Domnul, Dumnezeul vostru, şi dacă -I veţi sluji din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru, El va da ţării voastre ploaie la vreme, ploaie timpurie şi ploaie tîrzie, şi-ţi vei strînge grîul, mustul şi untdelemnul;
Deuteronom 11, 13f.

Aici este Răspunsul la Întrebarea, de ce așa de mulți Creștini, așa de puțin sunt binecuvântați: Ei nu se țin de Poruncile lui Dumnezeu. Amuzant, omul reduce Poruncile lui Dumnezeu să respecte reglementările. Și Prețul Legii le lasă omul pe dinafara Privirii:  Dacă veţi asculta de poruncile … deci dacă voi Îl iubiți pe DOmnul! Așa se înțelege în Versetul acesta.
Dragostea față de Dumnezeu este Ținta Legii și Ținta Dumnezeului cu noi.
Pentru că dacă noi Îl iubim pe Dumnezeu, astfel vom proceda, vorbii,  și gândii, deci așa după cum e Voia SA. Astfel nu mai e nevoie de Legi ca: Să nu ucizi! – și multe altele. Pentru că omul va urma Legea aproape automatic, pentru că omul nu vrea Să-l supere pe Dumnezeu.
Dacă noi Îl iubim pe Dumnezeu, fierbinte și cu deplină Dragoste, EL ne va Binecuvânta pe deplin. Dacă Poporul lui Israel va iubii pe DOmnul său, el va da Ploaia cea de vreme și cea târzie, se va normaliza, și Țara va fii roditoare.
Dacă Biserică Îl iubește pe DOmnul, EL îi va vizita, și Prezența SA va lucra cu Putere. Dacă noi, fiecare Creștini Îl iubim pe EL, și ascultăm de EL, Binecuvântarea SA, se va vedea clar în Viața noastră. Ca și o ploaie caldă de Primăvară ne va umple neîncetat.
Din toată Inima și din tot Sufletul, cu totă Puterea și Înțelesul vrem noi să Îl slujim pe DOmnul, pe care noi Îl iubim. Totul să fie, spre Slava SA. Dacă spălăm Vasele sau conducem Mașina, dacă cântăm sau muncim, dacă noi mergem cu Copii la pescuit sau La jocul de Fotbal: Totul să fie spre Slava SA. EL este mereu prezent, între noi, în toate domeniile Vieții are ceva de spus. Noi nu vrem să ieșim din punct de vedere spiritual, și să fugim într-o altă Lume de Vis, ci cu ambele Picioare vrem să stăm pe Pământ și să rămânem pe lîngă Realitate. Realitatea este: Dumnezeu este cu noi! Astfel avem noi o Putere, care altul nu are. Astefel avem noi Nădejde, unde altul pierde. Astfel avem noi Curaj, unde altul se îndoaie. Da, EL este prezent, pentru că își prea iubește Poporul! Și noi la fel Îl iubin din toată Inima.

Mulțumesc Tată în DOmnul Isus CHristos, TU vrei să se revarse multă Binecuvântare peste noi, cea ce noi nici nu putem să ne Imaginăm; – și încă mult mai mult! Iartă-ne pentru că uneori, noi suntem îndepărtați, de parcă TU nici nu ai exista. Iartă, dacă noi uneori uneori facem în așa fel de parcă TU nici nu ai vedea. Aprinde din nou Focul în noi înspre TIne, pentru că TU ești un Dumnezeu și Tată minunat!!

Werbeanzeigen