Şi El a dat pe unii apostoli; pe alţii, prooroci; pe alţii, evanghelişti; pe alţii, păstori şi învăţători.
Efeseni 4, 11

Biblia ne spune, căci toți, care cred în DOmnul Isus Christos, au cel puțin un Dar al Harului. Fiecare are Darul în Măsura normală, dar fiecare are un anumit Dar, într-o puternică Măsură. Unii numesc acesta ca Evanghelist, alții Învățători, sau Profeți ….
Fiecare să fie un Martor al lui Christos. Dar pe unii Dumnezeu îi și Binecuvântează mai cu seamă la Mărturie: – Ascultătorii înțeleg și deseori se întorc la Christos. Ca și cum la Billy Graham. Pe când el a predicat Evanghelia, Oamenii au înțeles, și au venit hotărât la Isus. Alții au făcut la fel, dar fără nici un Efect. Așa este, dacă Dumnezeu pe cineva a așezat, într-o Muncă, el Confirmă.
Cea ce este normal pentru cineva că Billy Graham este un Evangelist, pentru altul e o Minune; – ei nu au această specială Confirmare sau Dar. Ei au un alt Dar! Evangheliștii au părerea, că Evanghelizarea este cel mai important, și ei au Dreptate. Dar dacă cineva are un alt Dar, de exemplu o Chemare la Rugăciune, fac Omului sărac o Coonștiință rea. Ei vor, ca fiecare să depună o Mărturie și să vorbească mereu de Isus. Dar Acesta, o fac numai Evangheliștii!
Omul a cercetat și a  aflat, că ca. 10% din Creștini au un fel de Dar pentru Evanghelizare. Nu toți au Îndemnul, mereu să dea o Mărturie. Nu toți caută Posibilitatea, Să-l Propovăduiască pe Christos. Dar toți Îl iubesc pe DOmnul.
Eu cunosc Pastori, care sunt prea preocupați, ca fiecare Oaie să-l urmeze; Învățători, care Elementele de Bază găsesc pentru Credință; Ajutori, care peste tot sunt prezenți; Oameni, care trăiesc Ospitalitatea.
Toți sunt Importanți în Biserica, DOmnului Isus Christos! Aici nimeni nu poate pretindă, că numai Darul său e numărat! Aici nimeni, nu poate să-l oblige pe altul, ca să practice un Dar, pe care el nu o are! Aici nu poate să facă nimenea o Coonștiință rea , pentru că el cam puțin evaghelizează sau se roagă, sau sau sau …
Toate astea le ordonează Duhul DOmnului, după cum vrea EL și după cum este mai bine.
Noi nu vrem să ne facem Conștință rea, pentru că noi avem un Dar deosebit; și noi nu vrem, ca toți să aibă aceiași Dar ca noi. Noi știm, că suntem unul pe altul bazați și de aceia noi acordăm atenție mai presusă celuilalt decît nouă, înșine.

Mulțumesc, Isuse! TU mi-ai dat Daruri, pe care altul nu îl are. TU confirmi aceste Daruri. Și eu am dreptul ca în Împărăția TA, să Lucrez la Locul meu pentru Tine. Nu am nevoie să fiu ca altul! Mulțumesc, TU îmi ești aproape, TU mă consideri important și TU de unul singur înțelegi totul. La Tine sunt eu în Siguranță.

Werbeanzeigen