… ca să ajungem la Cel ce este Capul, Hristos.
Din El tot trupul, bine închegat şi strîns legat, prin ceiace dă fiecare încheitură.
Efeseni 4, 15,f

Sunt Fluture colorate, care flutură prin Soare, și se așează pe Flori să se odihnească și să se alimenteze cu nou Nectar. Nouă ne plac, pentru că ele sunt așa colorate și frumoase, și noi le admirăm.
Apoi sunt Albinele, Muncitoare. Dar lor le place, să fie împreună și să facă ceva Mare și deosebit. Ele zboară de pe o Floare la alta, sunt mândrii pentru adunarea lor de Nectar și le duc la Regina.
Albinele fac ceva! Nouă ne sunt pe plac și Mierea lor.
Unii Creștini sunt ca și Fluturele. Ei flutură în culori și sunt peste tot de găsit, acolo unde se găsește ,,Nectar proaspăt”. Niciunde nu stau mult timp, pentru că lor le place, în Soare să fluture și să fie liberi și neîncărcați. Lor nu le place să se Ordone într-o Comunitate, ci vreau să-și trăiască Viața unică. Clar, ei iubesc pe DOmnul, dar numai după Imaginația lor.
Mulți Creștini sunt ca și Albinele. Ei trăiesc pentru Stup, ca acesta să fie bine îngrijit, să crească. O Albină se îngrijește de cealaltă. Împreună merge mai bine, împreună suntem noi Puternici! Ei preaslăvesc DOmnul lor, prin răstignirea Eului, ei nu vor să fie ei mai importanți, și astfel EL se îngrijește de ei, pentru că EL se încrede în ei.
Biserica, Trupul lui Christos, crește. EL, Capul, se îngrijește de Trupul Său. Toate vor fii prin Nevi, Sânge, Musculatură și Benzi puternic constrânse laolaltă și bine îngrijit. Tuturor le merge bine, pentru că EL se gândește la fiecare. În Adunare este pentru fiecare Loc și pentru fiecare ,, Nectar proaspăt” Ce bine merge Viața, sub Îngrijirea Bisericii!
Noi vrem pentru DOmnul Isus Christos să fim prezenți, și nu dorim să fim Fluture, care peste tot se duc și scot cei mai bun și după aceia zbor mai departe.
Noi nu vrem nici să fim ,,Albini Muncitori”, care mereu numai în muncă sunt și Nectarul lor să le livreze, fără să fie îngrijiți; – unele Adunări lasă ,,Albinele” să înfometeze. Aici e deja adecvat, ca ei să se uite după o altă Biserică, în care se lucrează după Imaginația DOmnului Isus. Nu va fii nicicănd o perfectă Adunare, dar cel puțin nu vor mai fii înfometați! EL se va îngriji de noi, într-o Biserică, unde EL este Capul.

Mulțumesc, Isus al meu! TU te îngrijești de mine. TU îmi dai Frați și Surori, care TE iubesc și de aceia mă suportă și pe mine. Da, le ordonezi pe toate de minune, nimeni nu înflămânzește! TU calmezi Dorința mea, pentru Comunitate, la o bucurie comună și Laudă, pentru o unitate Prietenească și Aliment Duhovnicesc. TU ești bun!!!

Werbeanzeigen