Şi Isus le -a zis: ,,Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu -i opriţ.
Matei 19, 14

Dumnezeu iubește Copii! EL îi iubește în așa măasură, că EL a părăsit Cerul și a venit pe Pământ, ca să îi poată salva. EL și-a dat Viața pentru ei, ca să-i răscumpere de la Influența inamicului. EL știe, Păcatul, Bolile, și Moartea sunt urmările Inamicului.
Acest Inamic, Satan, este cu adevărat un Mincinos și Înșelător, un Ucigaș. Putem să urmărim în Știrile de zi cu zi. Dar noi le vedem le auzim acestea Zilnic, între Oameni. Cum se minte, cum se înșeală și uneori se omoară, cu Cuvinte sau Fapte.
DOmnul Isus Christos, vrea să-și întindă Mâna SA apărătoare asupra Copiilor. Sunt cazuri când ei mor deja în Timpul Copilăriei. Alții nu ajung să fie Născuți. Așa este Influența Satanei: Moarte și Ruinarea!
Totuși Isus este DOmnul și EL are Cuvântul din urmă! EL le ia pe acești Copii la EL. Ce Mângâiere, dacă omul știe, căci Copilul său deacum este la DOmnul și nu undeva mort și pierdut!
Am citit uneori despre Oameni, care au avut o Vedenie în Ceruri. Acolo ei au văzut pe acești Copii. Ei așteaptă Mama lor. Ei au iertat toată Durerile care au fost produs de ei, ba chiar au uitat. Deci deacum pot ei să-și iubească Părinții, fierbinte din Inimă. Ei îi așteaptă și va fii o Salutare furtunoasă, fără Simțul Datoriei, fără Reproșuri!!
Dumnezeu nu poate permite, ca Copii Săi să fie torturați și omorâți, indiferent  că de Boală sau altceva. EL a desfințat Națiune întreagă, pentru că aceștia au adus ca Dar pe Copii lor înșiși la Zei. Ei, care sunt în total neapărați, Îi sunt Lui extrem de valoroși!
Isus ne compară cu Copii. EL dorește, ca noi să devenim ca ei. Noi vrem să ne încredințăm pe deplin Lui, de fapt să fim copilăroși-naivi înspre EL. Noi vrem să ne încredințăm pe deplin Lui. Oamenilor care sunt ca și Copii mici, aparținând în Împărăția Cerurilor. EL nu ne va dezamăgii.

Mulțumesc, Tată, în DOmnul Isus Christos, TU ești cu adevărat Tată, care iubește, calm, și care are o Respirație lungă. TU salvezi Copii! TU îi ei în Împărăția TA. Ajută-ne, ca Copii noștrii să crească în Puterea Credinței. Fă-ne prezenți să putem fii un Model pentru această Copilăroasă, încredințabilă Credință! Dă-ne Duhul Tău, care se roagă: Abba Tată!

Werbeanzeigen