Cel fără prihană înverzeşte ca finicul,
şi creşte ca cedrul din Liban.
Psalm 92, 12

Cei pe care DOmnul Isus Christos ia îndreptățit, aceștia sunt cei Adevărați! Ei se pot folosi de fiecare Promisiune al Bibliei și acesta de aici. Finicul este mereu verde, – Stejarul, Fagul și altele Copaci Foioase își pierd Frunzele Iarna, și stau cheli, ca morții. Dar Finicul înverzește și crește și înflorește. Pentru că DOmnul se îngrijește, să primească mereu Apă proaspătă și își ține Brațul asupra lor. Deja din îndepărtare, poate vedea omul, și ei își atrag Atenția asupra lor.
Așa sunt și cei Drepți al DOmnului: Ei se vor vedea și își atrag Atenția asupra lor. Pentru că prin ei, vrea DOmnul să Binecuvânteze Oamenii.
Cedrii pe Libanon cresc in Munți abrupți la nivelul Zăpezilor.
Chiar dacă acolo e Furtună și Rece, pentru că EL îi face puternici. Ele înfruntă Greutățile. Pentru că DOmnul personal le este Puterea lor.
Așa vrea DOmnul să ne facă: Mereu verzi și îndreptățiți ca și un Finic și mereu puternici și sfidători ca un Cedru.
Depinde de Izvor. Dacă Finicul primește Apă tulburoasă, începe să fie bolnav. Și dacă Cedrul primește Apă Otrăvită, moare chiar și Cedrul cel mai puternic.
De aceia noi să nu ne facem de lucru cu Compromise ale Păcatului. Așa numai puțin …. nu, acesta este deja ca și Apa tulbure de Izvor. Un strop mic de Spurcăciune, și Apa de Izvor este tulburată! Deci să avem mai mare grijă și mai bine mai prudent și mai atent să avem Grijă și să nu facem nicidecum Compromise cu cel rău.
Și noi nu vrem să otrăvim Apa noastră de Izvor prin Păcate, pentru că atunci moare Credința noastră. Noi vrem să consumăm Apă clară de Izvor, de la DOmnul nostru! Noi nu vrem să fim Manipulați de Reclamele din Lume. Și noi nu vrem Viziunea asupra lumii, prin Filme de Serie etc. EL, DOmnul este Bucuria noastră, Izvorul Vieții noastre, de Pace de Liniște și Putere!

DOamne, ai grijă de mine! Eu vreau să beau, Apa TA dătătoare de Viață și nu vreau să mă otrăvesc cu toate ce sunt în Lume. TE rog descoperă în mine, unde sunt Compromisuri; – eu nu le mai vreau. Eu vreau să mă întăresc în Cuvântul Tău și să găsesc Liniște în Brațul Tău.

Werbeanzeigen