Iată că v-am dat putere să călcaţi peste şerpi
şi peste scorpioni şi peste toată puterea vrăjmaşului:
şi nimic nu vă va putea vătăma.
Luca 10, 19

Omul și-a pierdut Domnia peste Pământ, acceptând-ul pe Satan.
Nașterea DOmnului Isus Christos, a fost o Invaziune peste Teritoriul Inamicului. De aceia Satan a lucrat nebunește. Isus a vrut să Împace Omul din nou cu Dumnezeu.
EL are și azi Oamenii Săi, care Îl urmează și Împărăție lui Dumnezeu să o răspândească pe Pământ. Acești Oameni primesc de la EL Împuternicire și Autoritate peste Șerpi și Scorpioni, peste Duhuri și Puteri al Întunericului.
Toți Oamenii sunt sub Blestemul acestei Întuneric. Isus vrea să-i salveze de acolo. Dacă cineva vine la EL, EL nu îi îndepărtează, ci le dă Puterea să devină Copii lui Dumnezeu.
Astfel, aceia devin ca și nou Născuți, cu o Viață nouă, o Viață de Isus, aici pe Pământ.
Totuși: Poate el să fie încă obsedat de Puterile întunericului?
Duhurile au Dreptul, ca Oamenii să îi tortureze pentru Păcat.
Pentru Păcatul său personal și acele al strămoșilor, așa după cum este scris în Biblie.
Păcatele personale sunt mai mult iertate, dacă Omul va fii un Creștin (Pocăit).
Lui îi pare rău și cere Iertare, și ele sunt Dăruite cu plăcere de DOmnul Isus Christos.
În Biserica din înainte a fost comun, ca cel nou care sa Pocăit a fost iertat de toate Păcatele și acele ale Strămoșilor. Azi nu mai e astfel
Practica de bunăstare Spirituală arată, că chiar și Creștinii au nevoie de Eliberare. Chiar dacă ei sunt ani în șir Creștini, și sunt în Lucrarea DOmnului și Îl iubesc, au totuși uneori Gânduri forțate sau Beznă sau Ispite de un fel oarecare deosebit. După un Serviciu de Eliberare, ei sunt ca și noi născuți. Acest Serviciu funcționează în total obiectiv, în fața lui, fără mare Zvon.
Eu am trăit, și că Demonii se prezintă în Oameni, care mulți ani în șir, au fost Creștini buni Credincioși. Dintro dată în timpul Laudei începe și Duhul a fost izgonit în Numele DOmnului Isus Christos. Pe Ziua următoare Persoana respectivă a fost ca și un nou născut, de nerecunoscut. Așa pozitiv lucrează Eliberarea!
Cum se poate acesta explicat theologic, nu știu. Eu știu numai, că Practica arată! Teoria trebuie să fie dezvoltată de Theologi, dar, Practica să nu se orienteze la o oarecare Imaginație și Interpretări Biblice.
Poate să fie astfel: Omul în Duh va fi nou născut, dar în Corp șade încă un inamic ascuns.
Nici Duh rău, nici Putere străină, nici Întuneric nu ne poate învinge! Ce bine!! Dar ele ne poate face Viața grera.

Mulțumesc DOamne Isuse, TU ești Învingătorul peste Iad, Moarte și Satan! TU dai VIață și Eliberare, TU ne dorești cea ce e mai Bun! Da, noi vrem să TE urmăm și Împuternicire TA să o folosim!! Inamicul a pierdut, Cel care a Învins este DOmnul Isus Christos!!

Werbeanzeigen