Isus a spus:
Îmi veţi fi martor.
Fapte: 1, 8

Da, fiecare Creștin este un Martor al DOmnului Isus Christos. El reoglindește caracteristicile DOmnului, este o Oglindă. Numai prin el poate un alt Om să recunoască, Ființa lui Isus.
De fapt nu este greu, să fii Martor, să explici despre Isus, cea ce a făcut EL în Viața noastră. Dar noi nu avem toți același îndemn, să explicăm altuia. Unii fierb pentru a Lucra astfel și ei se obligă să o facă, peste tot, și fiecare Experiment despre Isus să Mărturisească. Iar alții sunt cumva prea reținuți, nu ard așa în Duh ca ceialalți.
Cum poate fii un astfel de Diferență? Este oare așa că unora DOmnul Isus nu le este așa de important? Sau ei nu iubesc pe alți Oameni atât de fierbinte? Ceva nu e în Ordine cu aceștia, care nu ofensiv sunt Martori al lui Isus? De ce sunt obligați Evangeliștii să vorbească mereu despre asta, ca noi să depunem mai multe Mărturisiri? De ce fac alții o Conștință rea, – este justificată?
Multe Întrebări …
Să fii Martor înseamnă: Să porți esența lui Isus în sine. Caracterul Său să o reoglindești. Faptele Lui, fără să gândești mult, să le faci și tu, pentru că EL ne-a schimbat Inimile noastre. Cuvintele Sale să le vorbim, pentru că EL Gândurile noastre și Cuvintele le imprimă. Sentimente Lui să le arătăm, pentru că noi simșim așa după cum EL simte; – Milostenie, Bucurie, Prietenie, Răbdare ….
Mulți din acești Martori al lui Isus sunt Evangheliști. Ei sunt nevoiți să explice mereu despre Isus, pentru că acesta este Ocupația, Chemarea lor. Alții sunt acei care mereu se Roagă, ei sunt mereu fericiți dacă sunt de unul singur și se pot ruga. Alții sunt Învățători, care mai bine citesc o Carte decît să misioneze. Alții sunt Păstori, care care îngrijesc Oile, și nu neaparat au dorul de a misiona. Alții au Darul, Ospitalității, altul Muzician, sau Darul Artei, fiecare are așa zis  Daruri speciale. Noi aducem Darurile noastre în Biserică și în Misiune, ca astfel Biserica să crească și să se dezvolte sănătos. Dar nu fiecare este Evanghelist sau Învățător sau Muzician. Nouă nu ne este permis să le facem altora Conștiință rea, dacă ei Darul lor și Lucrarea lor și le trăiesc nu așa după cum noi.
Noi avem nevoie să învățăm numai de la Isus, de EL să fim dependenți și numai la Părerea SA despre noi să acordăm atenție. Noi Îl iubim și Îl purtăm în Inimile noastre; – vrea omul mai mult?

Mulțumesc Isuse Drag, căci TU ești DOmnul! Muțumiri pentru Evangheliști, de Învățători, de Muzicieni, de Artă, de Milostivi, de Pioneri, de Technicieni și de toate Talentele, care sunt în Împărăția TA! La Tine sunt Diverseele, pozitiv și individual pentru fiecare bine. TU ai bună Părere despre noi!!

Werbeanzeigen