Măcar că era Fiu, a învăţat să asculte prin lucrurile pe cari le -a suferit.
Evrei 5, 8

A avut DOmnul Isus Christos nevoie să învețe ceva? Se pare că da. Sau ca și Baby putea EL citi și să scrie. sau să umble, să vorbească și să sară? EL a fost nevoit să învețe, pentru că EL a fost sută la sută ca și un Om născut. EL a fost nevoit ca să învețe să fie Ascultător lui Dumnezeu.
În noi Oamenii, nu este această Ascultare înspre și pentru Dumnezeu. Inima noastră este independent, indisciplinat, sălbatic, mândru și nu e răbdător din natura sa, nu e ascultător, nu e plin de dragoste, sau smerit și plin de încredere în Dumnezeu. Noi avem nevoie toate astea să le învățăm.
Dumnezeu nu și-a cruțat unicul Său Fiu. Și Isus a fost nevoit să învețe. Școala, în Răbdare, Încredințare în Dumnezeu, Ascultare, să le înveți este o Suferință. Dumnezeu toate astea nu le trimite, este deja prezent. Uneori ne cruță Dumnezeu de mari suferințe și uneori le folosește astea ca să ne atragă mai mult înspre EL. Noi învățăm prin Suferințe Încrdere în Dumnezeu. Atunci când toate Credincioșiile sunt jefuite, ne adresăm noi Lui. Și pe când EL ne Salvează, avem noi Credință în Salvatorul. Numai după putem noi să ne încredințăm Lui și să învățăm, să fim Lui ascultători. EL ne vrea numai binele!
Un Om, care are de toate,și îi merge bine în toate nu are nevoie de Dumnezeu. Dar un Om, cărui îi lipsesc mai multe și de multe ori nu îi reușește nimic și Suferă în Lipsuri, acesta începe să întrebe de Dumnezeu. Și el poate în acest Dumnezeu, Să-l recunoască pe DOmnul Isus Christos. Isus este Prietenul, care ne poartă prin Suferințe și Durere. EL este vizibil, Mângâierea SA este experomentată, Dragostea SA și Prietenia SA palpabil. În Liniște Îl putem experimenta. După ce ÎL cunoaștem, nu ne mai este greu, Să-i fim Ascultători sau cu Răbdare să așteptăm Mântuirea SA. Numai cu EL de Partea noastră putem învăța cu drag unele Lecții, pe care Dumnezeu ne-a pregătit. EL ni le aduce astea cu blândețe și dragoste.

Mulțumesc, DOamne Isuse, că TU ești prezent! TU ești Prietenul, care merge cu mine pe Drum. TU mă iei de Mână și mă porți la Țintă. În Tine mă pot încredința, chiar și în Noaptea cea mai întunecoasă. TU ai Gânduri bune pentru mine și bune Ținte. Ce bine, că sunt în Tine asigurat!

Werbeanzeigen