Binecuvintează, suflete, pe Domnul,
şi tot ce este în mine să binecuvinteze Numele Lui cel sfînt, …
… El îţi izbăveşte viaţa din groapă,
El te încununează cu bunătate şi îndurare
Psalm 103, 1.4

Moartea domină Viața. Pentru că Frica de acesta ne domină.
Mereu ne înfricăm, dacă pățim ceva, pentru că sar putea să ne coastă Viața.
Mulți Oameni au murit deja teribil, cu multă Suferință și Durere. Oare putem scăpa de asta?
Cuvântul DOmnului Isus Christos, spune foarte clar: EL salvează și de ultimul Dușman, de Moarte. EL este cel Învingător!
Chiar mulți Creștini se înbolnăvesc de Cancer și mor. Nu este oare Isus DOmnul? Sau cum să înțelegem asta?
Eu cred că Isus  multe Boli previne, dacă noi Zilnic avem Părtășie cu EL. Așa previne EL multe Boli și Accidente. Noi nu știm de loc, și de multe ori nu suntem mulțumitori de loc, pentru asta.
Uneori nu credem în Cuvântul lui Dumnezeu. Noi suntem obișnuiți cu Imaginea Lumii și cu Învățătura Bisericii noastre. Dar Imaginea Reală în Biblie deseori, este cu totul altfel. Noi nu putem crede în Isus, dacă noi nu preluăm Existența SA din Vedere.
În Scrisoarea către Corinteni este scrisă că mulți Creștini sunt Bolnavi sau au murit, pentru că la Cina DOmnului au hulit. Păcatul și  Vizualizarea și Credința minoră, este cauza Morții.
Noi nu trăim Potrivit Creației. Alimentul nostru, Medicamentele noastre, sunt Înțelepciuni Omenești, Chimii și uneori mortal.
Noi nu cunoaștem sau nu folosim Autoritatea noastră peste Dușman,și nici peste Moarte. – Deseori am trimis departe legătura Duhului Morții în Numele DOmnului Isus Christos. Și Persoana respectivă a devenit sănătos.
Moartea este în Biblie și în Literaturi arătată ca o Persoană. De aceia putem noi, să vorbim cu el și în Numele lui Isus să comandăm. El trebuie să dispară, dacă Numele lui Isus este chemată!
În Indonezia a fost o Trezire ba chiar mulți Morți în Duhul, sau trezit din nou. Da, Isus este DOmnul peste Viață și Moarte!

Mulțumesc Isuse, TU mi-ai salvat deseori Viața de Pierzare! De aceia TE slăvesc, DOmnul meu, Mântuitorul și Salvatorul meu! Mulțumesc, că TU dai atenție Rugăciunilor noastre! TU ne-ai dat Autoritate peste Moarte. Noi vrem ca pentru alții, în Numele Tău să ne rugăm și să le donăm Viață. TU ești bun cu noi!!

Werbeanzeigen