Isus spune:
În ce priveşte păcatul: fiindcă ei nu cred în Mine.
Ioan 16, 9

Toate Datoriile și Păcatele se vor ierta, de aceia a murit, DOmnul Isus Christos pe Cruce. EL nu numai Datoriile noastre și-a luat asupra SA, ci EL ne-a răscumpărat de Puterea Păcatului; – Mântuire, Detașare, Eliberare.
EL poate de acum, să triască în noi și Ființa SA o poate forma în noi. Aici mai aparține Credința. Nu numai Credința generală în Dumnezeu și Isus, ci și în Credințe concrete în Caracteristici mici ale Zilelor. Se Exlamă Încredințare! În  mari și mici Lucruri ale Vieții de Zi ci Zi se va dovedii Credința.
Biserica a fost Ani în șir Înfluențat de Gândirea Lumească.
Omul nu a mai avut parte de Minuni, acestea nu se puteau imprima în Gândirea Theologilor. Așadar omul, acestea lea declarat afară cu ea! Cu Trăirea ultimilor Apstoli sa terminat, toate să se termine, și a rămas numai o ,,Evanghelie a lui Rumpel”, bun pentru Cap, dar ineficace în viața de Zi cu Zi.
Cercetătorii Bisericești au aflat, că în fiecare Secol și în fiecare Țară au fost Oameni, care au practicat, cea ce de fapt nu mai exista: Limba Rugăciunii, Profetii, Vindecare a Bolilor și altele.
Pe cînd Conducerea Bisericilor renegă în Zilele nostre sau le banalizează, ne jefuiesc de deplina Binecuvântare al Dumnezeului nostru! Nicăieri în Scriptură nu aflăm, cea ce ei cred; ele sunt numai Gândurile lor și Interpretarea a unor Verrsete din Biblie.
DOmnul Isus Christos este și azi același ca și în trecut, EL nu sa schimbat. Noi vrem să Credem din nou și Puterea SA în Zilele noastre să le folosim.
Noi vrem la cazuri de Boală Să-i cerem Vindecare. Noi vrem să folosim Darurile Duhovnicești, să le căutăm, să le găsim, și să le practicăm. Noi vrem Conduceri de Biserică să o avem conform Bibliei și nu după un Sistem theologhic!
Noi vrem Să ÎL credem și această Credință să nu o atenuăm și să nu o subțiem!
Credința să ne formeze Zilnic în vederea noastră, peste toate Lucrurile. Ea să fie deasupra tuturor Treburilor.
Noi vrem Învățătura falsă să o demascăm și să ne Eliberăm de ea, acolo unde Gândirea noastră, Credința și Lucrarea se potrivesc. Noi vrem deplină Libertate în DOmnul Isus Christos! Noi vrem Să-l trăim Zi cu Zi și Lui să ne încredințăm, în toate micile și mari Dorințe, Afaceri. Noi știm: EL nu ne va dezamăgii; Credința Copilărească în DOmnul nostru va primi un Răspuns. EL este DOmnul!

DOamne, iartă TE rog dacă eu am urmat o Învățătură falsă și nu am crezut în Tine. TE rog descoperă, ce este îndoit și arată-mi adevărata, Credința Vie! Crează Mîntuire în mine! Vino, și domnește TU Inima mea,- da, domnește TU în Ființa mea!

Werbeanzeigen