Noi dar, sîntem trimeşi împuterniciţi ai lui Hristos
2. Corinteni 5, 20

Noi nu mai trăim pe acest Pământ, pentru noi înșine. Acesta (Pământul) se învârte prin el însuși și are un Sfârșit! Totul, chiar și Viața mea întreagă, să se învârte în jurul lui Isus, pentru că EL este Regele și Mântuitorul.
Dacă ar merge numai după plăcerile noastre, ar trebui să ne ia Isus deja în Cer. Pentru că acolo este cu mult mai bine ca și aici.
EL are un Sens pentru Viața noastră: Noi să fim Trimișii în locul Său. EL nu poate să meargă, nu are Mânuri și nu are Gură, nu Urechi și nu Ochi, pe acest Pământ, – numai ale noastre. EL sa încredințat în noi, ca noi să mergem în locul Lui să continuăm Lucrarea SA. EL se încrede în noi. EL vrea Împărăția SA de Pace, aici să o construiască.
Dacă omul construiește o Casă, este nevoie de mulți Oameni importanți: Arhitecți, Constructori, Zidari, Techniciani Sanitari, Electricieni, Tâmplari și alții. Arhitectul și Constructorul este DOmnul în persoană. Și fiecare după Priceperea sa și Chemarea sa, suntem noi Oameni deosebiți, care în locul lui construim Casa. Casa este Biserica lui Dumnezeu, Templul Său și Împărăția SA. Iar Muncitorii sunt Evangheliști, Lucrători cu Copii, Mame, Tați, Cântăreți, Conducători de Tineret, Pastori și multe altele. Fiecare la Locul său,fiecare cu Priceperea sa.
Dacă DOmnul Isus Christos ne cheamă, este o Chemare sfântă. EL ne are ca oameni capabili, Să-l înlocuim. EL întreabă: Pe cine, pe cine să trimit? Cine, cine vrea să fie Trimisul meu? Și dacă noi din Inimă spunem: Sunt aici, DOamne, trimite-mă! – EL ne va echipa. Apoi ne dă un Loc în Contrucția SA.
Apoi ne face EL capabili, să fim Trimișii lui, și Angajații lui Christos.
Este o Chemare înaltă, să fii Trimisul lui Christos. Noi vrem să dăm totul, ca EL să fie Glorificat. Noi vrem să facem totul, ca EL Ținta SA să o ajungă prin noi. Noi nu vrem să fim lipsiți de griji și leneși și acei care se preocupă cu 1000 de Treburi Suplimentare. Noi nu vrem să ne pierdem vremea cu Întrebări, ,,mari theologice”. Noi vrem să ascultăm de EL, în Lniște Puterea SA și Îndrumarea SA să le primim, și astfel să trăim pentru EL.
EL a murit pentru Oameni, pentru că EL îi pre iubește. EL vrea Mântuirea Copiilor de Școală, EL vrea ca pe Copii Orfani să le atingă cu Milostenia SA. EL vrea Nădejde în Închisori să răspândească. EL vrea să le dea Refugiaților o nouă perspectivă, Ținte, Nădejde. EL cunoaște Nevoia a fiecărui Om și vrea ca Creștinii Trimiși, să aducă Nădejde acestora. EL te vrea pe tine.

Mulțumesc, Tată, în DOmnul Isus Christos, TU Te îngrijești de fiecare Om. Nici unul nu Îți este indiferent. TU construiești pentru fiecare un Locaș, Biserica TA. Și noi avem dreptul să TE ajutăm. TU Te încrezu în noi. Da, DOamne, trimite-mă acolo, unde este nevoie de mine! Ce bine că TU ești cu mine, și mă vei pregătii.

Werbeanzeigen