Doamne, ascultă-mi rugăciunea,
pleacă-Ţi urechea la cererile mele!
Ascultă-mă în credincioşia şi dreptatea Ta!
Nu intra la judecată cu robul Tău!
Căci nici un om viu nu este fără prihană înaintea Ta.
Psalm 143, 1-2

Împăratul David a avut multe Probleme și Dușmani. El Îl căuta pe Dumnezeu și trăia cu EL împreună. El nu și-a slăvit Adevărul său, ci a apelat la Harul și Credincioșia Dumnezeului. El avea la cunoștiință: Nimeni, care trăiește e fără Păcat. Dacă Dumnezeu vrea să ajute, asta este numai Harul, Milostenia și Credincioșia SA; – nu pentru Mărimea mea și Adevărului meu. Ce pot eu să arăt? un strict Pelerinaj? Post? Ore în șir Rugăciune? Toate astea nu se măsoară înaintea Dumnezeului nostru Sfânt.
Numai și numai pentru Milostenia SA ne ajută DOmnul. Și EL, nu dorește să fie Prescris, cum a ajutat. EL nu vrea să se incadreze după  Părerile noastre, ci invers: Noi să ne încredințăm în EL și să așteptăm Mântuirea. Asta înseamnă smerenia îniantea lui Dumnezeu: ,,Te rog hotărește Tu! Eu mă-ncredințez Ție, indiferent ce urmează sau se întâmplă. Eu sunt în Mâna TA.”
Dumnezeu este Credincios. EL vede Inimile noastre, dacă acesta atârnă de EL. EL nu lasă Copii Săi în Dezamăgire pe acei care vor să meargă cu EL. EL este Tatăl, care pentru toate Minoritățiile sau toate cele Mari se îngrijește de Copii Săi. Uneori, EL ne lasă să mai și Suferim, Dar EL stă și în aceste Împrejurări, credincios de Partea noastră. Chiar dacă EL vrea să ne cheme Acasă, EL este prezent și ne poartă peste toate. Moartea și-a pierdut toată Frica dacă DOmnul este cu noi. EL îmi face Calea Luminoasă ca și Lumina Dimineții: Va fii o nouă Zii, la EL în Slavă. Unde îţi este biruinţa, moarte? Unde îţi este boldul, moarte?- Isus Christos DOmnul la învins.

Mulțumesc, Tată, în DOmnul Isus Christos, eu mă pot în total Încredința în Tine! Chiar dacă inamicul se răzvrătește, TU iai așezat o Limită. TU ai în toate împrejurimile ultimul Cuvânt. TU ești DOmnul, care mă iubește și mă poartă. Eu mă lipesc strâns de Tine, TU nu mă vei dezamăgii nicicând.

Werbeanzeigen