Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile cari nu se văd.
Evrei 11.1

Eu cred în Dumnezeul, Tată și Creator. EL care a făcut Cerul și Pământul, și pe mine, pentru că EL mă iubește mult.
EL la trimis pe DOmnul Isus Christos, Fiul Său în Lume. Isus a părăsit Dumnezeirea SA, și a devenit Om, născut de Maria.
EL a crescut și a fost Părinților Săi ascultător. EL a muncit ca și Tâmplar cu Tatăl Său Iosif. EL a mers la Ioan, să se boteze. A venit Duhul Sfânt peste EL și la umplut.
Apoi a mers în Pustie, unde Satan la ispitit, dar EL a rămas statornic, EL a rămas fără Păcat. Așa poate EL să ne înțeleagă în toate Lucrurile și Ispitele. EL a a umblat în tot Israelul, și a vindecat, pe cei care vineau la EL, și a izgonit Puteri al Duhurilor rele, care îi lega pe Oameni. Apoi, ELa mers înspre Ierusalim, ca să fie Răstignit. Acolo pe Cruce, EL a luat asupra SA toate Datoriile noastre și Jertfa SA a fost acceptată. EL a murit și a trecut prin Tărâmul morților (Sheol). Dumnezeu La Înviat a treia Zii, așa că EL este cel care a învins Moartea. EL ia învățat pe Ucenicii Săi Timp de 40 de Zile, după care SA înălțat din nou în Cer. Acolo șade EL la Dreapta Tatălui și guvernează. Dumnezeu ia încredințat toete ce sunt în Cer și pe Pământ.
Noi credem în Duhul Sfânt. Isus la trimis ca Ajutor și Mângâietor. EL este Lucrătorul Dumnezeu pe Pământ. Fiecare, care crede în DOmnul Isus Christos, îl umple EL cu acest Duh Sfânt și îl face un Copil de Dumnezeu. EL vrea să ne facă să fim Asemănarea lui Dumnezeu. Duhul Sfânt lucrează în Biserică și va termina ca acesta să poată fii Mireasa lui Isus, fără Pată și Rid. EL ne dăruiește Fructele Duhului și EL ne dăruiește nouă Darurile Duhului. EL lucrează în noi, acelor ce credem în Isus și Îl lăsăm să ne formeze.
Noi credem în Isus, Împăratul, cel Înviat, Domnitorul Spațiului. EL revine în curând și va judeca peste Oameni și Popoare. EL vine și Își ia Poprul Său cu EL în Ceruri. EL va învia Morții și pe cei Credincioși îi va lua cu EL în Cer. Acolo stăm noi înaintea Tronului Său și Îl lăudăm, pe Mântuitorul și Salvatorul nostru. Astfel ne-am ajuns Scopul, Ținta: Uniți cu Dumnezeu în Armonie.

Mulțumesc Isuse! TU ai făcut posibil, ca eu să trăiesc în Armonie cu Creatorul! Mulțumesc, TU ai luat asupra TA Datoriile, TU ai învins peste Moarte și Iad! Da, la Tine sunt eu în Siguranță și sigur, TU ești Atotputernicul, Înviatul DOmn! Maranatha, – să revii curând, DOamne!

Werbeanzeigen