Fiul lui Dumnezeu S’a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.
1. Ioan 3, 8

Care sunt Lucrările Diavolului? Moarte, Boli, Suferințe, Război, Ură, Dependențe, Invidie, Lăcomie, Minciună, Nimicire, Katastrofe Naturale, Omor, Horoskop, Vrăjitorii, Spiritism, Religii, Divinație, și încă multe altele.
Satan îi atrage pe Oameni, cu multe Promisiuni și Minciuni, pe urmă îi prinde în Plasă. Din acesta nu mai este Scăpare.
El are Prada strîns în Sac.
Numai DOmnul Isus Christos poate să mai ajute. EL este cel Învingător. Moarte, Boală, Suferință, Religie, Mânie, Ură, Amărăciune … toate Le-a învins. În Evanghelii se poate citi, cum EL vindecă Boli, Poruncește Duhurilor rele, Leagă Forțele Naturii, Demascarea și eliberarea Vrăjitoriilor, Oameni din Amărăciuni, Invidie, Gelozie și Lăcomie eliberează. EL face Oameni noi. EL scoate din Sac Prada Satanei, și eliberează Oamenii! EL este Acela care are ultimul Cuvânt!
Canibalii în Indonezia, au terminat cu Războaiele, Ura și Omoruri, pe cînd lau primit pe Isus; – EL eliberează și Războaiele! Deacum ei trăiesc în Pace, fără Gânduri de Ură, Fără Amărăciuni, prin Iertarea DOmnului Isus Christos.
Înrobirea Oamenilor a luat un Sfârșit, acolo unde Creștinii se sculau și au propovăduit Evanghelia. Sunt atâtea Exemple, unde Creștinii au Nimicit Lucrarea Diavolului …
Și noi vrem să nimicim Lucrarea Diavolului. Noi vrem să creăm Pace în noi înșine, în Familii, în Orașul nostru și în Țara noastră. De aceia ne rugăm. Și noi vrem să arătăm, că există Iertare și acceptarea reciprocă. Pentru că Dumnezeul nostru iubește și pe Dușmanul nostru exact așa ca și pe noi!
Noi vrem să nimicim Puterea inamicului, el să nu mai poată lega Oamenii și să-i tortureze. Noi vrem în Numele Domnului Isus Christos, Oamenii din Legăturile lor și Frica lor să-i eliberăm.
Înainte de toate, noi vrem ca Lucrarea inamicului în noi să demascăm și să o nimicim. Sunt multe Minciuni, care sunt inoculate, încă din Copilărie. Noi vrem ca Gândurile noastre și Lucrarea noastră, să fie mai bine înspre Isus dirijat, și nu înspre Minciuni. Toată Viziunea Lumei din West este o Minciună, pentru că acolo este Omul în Punctul de Mijloc și Măsura tuturor Lucrurilor.
Și la noi Creștinii DOmnului să fie totul al Dumnezeului nostru.

Mulțumesc, Isuse Drag, că TU eliberezi din Plasa Satanei! Numai TU singur ai această Putere asupra lui. Numai cu Tine pot eu să trăiesc bucuros și liber, fără Amărăciuni, fără Invidie, fără Gelozie, și Lăcomie. Ce frumos e, dacă TU guvernezi Viața mea! TU ești Păstorul cel Bun!

Werbeanzeigen