Iată, trimet înaintea Ta pe solul Meu,
care Îţi va pregăti calea.
Glasul celui ce strigă în pustie:
Pregătiţi calea Domnului,
neteziţi -I cărările
Marcu 1, 2f.

Aceste sunt Profetiile din Testamentu vechi, de Maleahi și Isaia. Este vorba de Ioan Botezătorul, care a fost trimis să pregătească Calea, pentru DOmnul Isus Christos. El a fost Glasul în Pustie.
Isus la apreciat mult pe acest Ioan. Și Ioan la numit pe Isus ,,Mielul lui Dumnezeu”. Ioan a știut, că Isus va prelua totul, el va sta lângă EL și se va bucura, pentru că toată Onoarea va aparține lui Isus.
,,Avenit Ioan care boteza în pustie, propovăduind botezul pocăinţei spre iertarea păcatelor. Tot ţinutul Iudeii şi toţi locuitorii Ierusalimului au început să iasă la el; şi, mărturisindu-şi păcatele, erau botezaţi de el în rîul Iordan. Ioan era îmbrăcat cu o haină de păr de cămilă, şi împrejurul mijlocului era încins cu un brîu de curea. El se hrănea cu lăcuste şi miere sălbatică. Ioan propovăduia, şi zicea: ,,După mine vine Cel ce este mai puternic decît mine, căruia eu nu sînt vrednic să mă plec să -I desleg curelele încălţămintelor. Eu, da, v’am botezat cu apă; dar El vă va boteza cu Duhul Sfînt.” (V. 4-8)
Isus dorește o Cale în Inimile noastre. Dar Calea este congestionat cu Amărăciuni, Adevăr de Sine, Minorități, Acuzare, Dorință de Putere, Avariție, Curiozitate, Invidie ….. Ach, sunt atâtea, care închid Calea înaintea DOmnului! Și EL nu le îndepărtează, noi suntem nevoiși să facem acestea. ELajută cu Drag, dar numai dacă noi întradevăr dorim. Apoi vine EL, DOmnul Slavei și face în sfârșit Lumină în Inimile noastre sumbre! Ce bine e astfel, ca și o eliberare veșnică! Apoi poate omul să fie în sfârșit voios și fericit. Omul poate  fii ieșit complet din cale, prin această deplină bucurie!!!
Până când Viața noastră merge normal, nu observăm din astea nimic.
Numai după ce vine o scurtă Criză și ,,Lumea noastră fină” se prăbușește, numai atunci strigăm noi înspre EL. Este desigur foarte bine, ca încă din Copilărie să fie căutat DOmnul.
Pregătiți o Cale pentru EL! EL vrea să câștige toată Lumea. EL vrea să-i Salveze, pentru că ei de unul singur nu pot. Prea divizată e fiecare cu altul. Veniți și ascultați de DOmnul! EL știe, cum se poate Salva Lumea: prin POcüinäü. Altă Cale nu există. Numai strigătul Halleluia, încă nu rezolvă Problemele. Ne încredințăm noi în EL, putem construi Calea SA! În primul rând în Inimile noastre, apoi putem ieșii ….

Mulțumesc DOamne Isuse, TU ești DOmnul! Peste Iad, Moarte și Satan. TU ai învins și TU vrei, ca noi să TE purtăm în Inimă și să pregătim o Cale pentru Tine în Lumea întunecoasă. Ajută, dă ne Curaj! Pentru că TU ești cu noi.

Werbeanzeigen