Şi din ceruri s’a auzit un glas, care zicea: ,,Tu eşti Fiul Meu prea iubit, în Tine îmi găsesc toată plăcerea Mea.
Marcu 1, 11

Îmi place mult acest Verset, și eu Îl ibesc pe Acel ce îmi spune Versetul. Ca și Copil nu am primit multă Dragoste. Da-ul de la Dumnezeu, pentru mine, Dragostea SA revărsată peste mine, a fost o Vindecare până în adâncul Sufletului. Adevărat, așa a fost: Din Ceruri a vorbit Dumnezeu: Tipul acesta, este unul pe care eu îl iubesc fără sfârșit. El nu poate să intre în Ordinea Vieții, nimeni nu îl iubește. EU vreau să-i arăt toată Dragostea mea.
Și EL la trimis pe DOmnul Isus Christos, ca eu Să-l pot cunoaște. Astfel a devenit din Tânărul sumbru, un Om fericit. Până și azi vindecă Dumnezeu Amintirile și Rănile din Copilărie. Eu nu rostogolesc Trecutul cu Amintirile și Sentimentele urâte, dar uneori, Dumnezeu îmi arată ceva din Trecut și eu pot Să-l rog, să o vindece, sau eu pot să decid, să iert, sau chiar să cer Iertare. Dragostea SA este atât de puternică, încât eu pot să iert. În EL sunt eu de atunci complet sigur.
EL spune: Dacă Tată și Mamă te va lăsa, eu sunt pentru tine prezent. EU nu te voi lăsa nicicând și nici nu te voi uita. Și dacă Mama ta, te-ar uita, EU nu pot să te uit. În Mânurile mele am gropat Numele tău. Nu te teme de nimic, căci EU te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu!!
Apoi au venit Timpuri, în care EL nu mi-a stat în Centrul Vieții mele; – am mers pe Căile mele, am avut Țintele mele personale. Dar EL se ține de Cuvânt, EL ma iubit și pe mai departe. Totul a dat EL pentru mine, pe când Isus Christos DOmnul a atârnat pe Cruce; – să mă fi lăasat EL deacum? Nu, EL ma ținut în Credincioșia SA, EL ma apărat și ma condus cu Mănuși catifelați, dar cu Putere mare și Răbdare. Ce de des a intervenit EL pe când a fost ceva periculos! Multe Păcate și Necurate le-a rezolvat și le-a iertat! Ach, cum poate EL să iubească așaaa?
Și atât de multă Dragoste înmoaie și pe cel mai aspru Tip. Da, Inima mea se topește de Dragostea SA. Acum sunt al Lui și acum vreau Să-i fiu Ascultător, și Credincios, Să-l înnalt, Lui săi mulțumesc, da, toată Vița mea să fie spre Lauda SA. Este Meritul Său!!

Mulțumesc, DOamne Isuse! TU ești minunat, răbdător, nu resentimental, iertător, prietenos, blând, și așa plin de Dragoste! În toată Viața mea nu ma iubit nimeni așa după cum TU mă iubești. TU ești minunat, DOmnul Vieții mele!

Werbeanzeigen