S’a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă, şi credeţi în Evanghelie.
Marcu 1, 15

Pe când am citit acest Verset, ma cuprins puțină Frică: Sa împlinit Vremea și Împărăția lui Dumnezeu este Aproape! – Da, ce ar fii să revină DOmnul Isus Christos azi?? Și mă uit în mine și gândesc, acesta și acela mai am să rezolv, apoi acolo să mai fac curat, unele să le arunc …..  Să fie ordine și curat! Apoi mă uit în Inima mea. O, pe aici la fel vreau eu să mai curăț …. Nu, în starea aceasta nu vreau ca DOmnul să mă găsească! De unde vin de fapt, aceste gânduri rele? Eu nu le vrea de loc!
Ach, apoi mai sunt aici unele Lucruri întunecoase …. Vreau să le curăț. Și să-mi plătesc Datoriile. Și unele Vizite le tot amân. Oh, cum ași putea să le rezolv pe toate, înainte ca să vină EL?
Noi să fim gata pentru EL. Cumva, va veni EL, pe neașteptate.
Într-o clipită și EL va fi aici.
Eu observ că am un pic de problemă cu Gândirea. EL nu vrea ca eu să mă prezint înbrăcat cu Îmbrăcăminte albă, și să mă uit în sus la Cer. EL nu așteaptă nimic, nu să mă găsească mereu în Rugăciune și în citirea Bibliei. EL găsește bine, dacă ne află la Lucru, sau dacă cineva stă în oarecare greutate. EL vrea ca cineva să facă Lucruri de Milostenie sau Lucrarea sa normală, și acolo să fie Surprins de EL. EL este mereu prezent, și uneori vine EL în Vizită, ca un Musafir, ca un Ajutor, unul care vrea Ajutor, sau la apusul Soarelui, sau în Rugăciune.
Întotdeauna mă surprinde.
Dar dacă va veni EL în Nori, ce va fii cu noi? Pe când EL vrea să îi ia pe al Lui acasă? Eu nu am impresia că va dura mult. Da, eu Îl doresc atât de mult și Apariția SA.
Va fii minunat!!
EL vede Inima. Este gata pentru EL? Dorință și Dragoste înspre Isus se află în ea. EL nu vede altceva, decât Inimile noastre. Ce bine!!! Și astfel suntem noi mereu prezenți pentru EL: Noi ne curățim Inimile și le lăsăm să se umple, cu Harul Său și cu Dragostea SA. Să aparțină Lui și să bată pentru EL.
EL este DOmnul, pe care noi Îl iubim neinfinit!!

Da, Isuse Drag! Eu TE iubesc!! Și eu TE aștept, eu TE doresc atât de mult! Nu numai Pacea TA și Bucuria TA divină, nu, ci numai pe Tine personal! TU ești Dragostea Vieții mele.

Werbeanzeigen