Oamenii erau uimiţi de învăţătura Lui; căci îi învăţa ca unul care are putere, nu cum îi învăţau cărturarii.
Marcu 1, 22

DOmnul Isus Christos a fost în Ziua de Sabat în Capernaum, unde a ținut o Predică. Oamenii au fost foarte afectați.
Ca Mărturie peste Puterea SA a vindecat un Om, care avea în el un Duh rău, ( așa se părea, că acest Om, a fost cunoscut de tot Orașul și Problema lui ). Oamenii sau înfricoșat și se întrebau: Ce înseamnă toate astea? Aici se Învață o nouă Învățătură cu toată Puterea. Ba chiar și Duhurile necurate devin ascultători la Ordinul Său! ( Vezi Versetele 21-28)
Noi avem nevoie de această ,,Învățătură nouă”! Noi avem nevoie de Predici cu toată Puterea și cu o Autoritate Dumnezeiască! Noi avem nevoie în Credința noastră, de Semne și Minuni de la DOmnul. Noi avem Nevoie de Înputernicire peste Duhurile necurate, și în general peste Duhurile Întunericului!
O Predică, care nu schimbă nimic, care nu vorbește direct în Inimă, care nu va fii folosit de Dumnezeu, poate fii atrăgător și minunat, și are poate Jocuri de cuvinte și Comparații, ea poate fii cu înțelepciune și bune, dar ea poate nu va schimba nimic. Această așa numită schimbare, o poate face numai Cuvîntul lui DUmnezeu și ea poate să Lucreze în noi. Noi avem nevoie de Predicatori, care au Împuternicire, care vorbesc cu această Înputernicire Dumnezeiască.
Noi avem nevoie de Predicatori, care nu se mai ocupă cu ei înșiși, ci de acei care Îl iubesc pe DOmnul Isus Christos din toată Inima și pe EL Îl înnalță!
Noi avem nevoie de Predici, care se nasc în Liniște și în Durere, testat cu părere de rău și găsit ca și bun.
Cuvântul lui Dumnezeu în Predică este ca și Dinamitul pentru noi. Ea elibereză, descoperă,  arată Voia lui Isus, aduce Bucurie …. Nu e nevoie să se strige puternic, ci Puterea sa, să fie desfășurată în Putere înspre Inimile Oamenilor.
Isus susține Autoritatea SA, pe când EL eliminează un Duh necurat. Noi avem parte să vedem de cea ma frumoasă și dramatică Schimbare, dacă noi din Lanțurile Satanei eliberăm pe cineva.
Chiar și Creștini, care Ani în șir au purtat Asuprire și ciudate ,,Obiceiuri”, vor devenii liberi de Întuneric.
Toate stau sub Domnia răului, deseori trimis mascat ca un ,,Înger al Luminii”. Isus le descoperă. EL intervine și scoate Întunericul prin Autoritate, care la primit de la Tatăl. Slăvit să fie DOmnul!
Prin Minuni și Eliberări nu vor devenii Oamenii Creștini. Acesta este un Serviciu din Inimă între Oameni și DOmnul Isus Christos.
Roagă-l să devină DOmnul tău!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, TU ai Autoritatea peste toate cele ce sunt în Întuneric. TU Eliberezi. TU vorbești cu Putere deplină Dumnezeiască. TU îmi atingi Inima și îl vei schimba. TU ești minunat!!!

Werbeanzeigen