Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.
1. Ioan 1, 9

Iertarea Păcatelor a fost cel mai mare Cadou, pe care Dumnezeu mi-a dat. Ce mult ma-m zbătut, luptat cu Eșecurile mele, cu Datoriile mele! Apoi: Pur și simplu iertat, șters, îndepărtat. Adevărat: Simplu și a fost. Nu este minunat?
Datoria și Eșecul și Necuratul ne frământă, mai mult decât noi vrem să le recunoaștem. Mereu și mereu ne forțează oarecum Coonștiința: Aici sau acolo am eșuat, groaznic, îmi este rușine, mă condamn pentru asta. Dar DOmnul Isus Christos face astfel, de parcă nici nu a fost. Pentru că EL, încă de mult acest Păcat a iertat și așteaptă, ca eu să cred, da EL a iertat.
Nu este un Har ieftin. Această Iertare, Lui, ia costat Viața;
EL a murit nevinovat cu o moarte groaznică pe Cruce.
Cum aș fi putut eu să refac cea ce am desăvârșit? Nu se mai poate. Nici măcar Cuvinte nu pot să le retrag și să le nimicesc.
Și acum deci sunt liber, mântuit prin Harul DOmnului Isus Christos. Harul este un Cadou nemeritat. Da, pentru că EL ma iubit, de aceia a purtat EL, Datoriile mele pe Cruce și este astfel împăcat cu mine. Dar sunt eu împăcat cu EL? Cred eu cu adevărat, că EL ma iertat? Că EL ma iubit și mă iubește?
Acesta este Punctul, care mie mereu îmi crează mari Greutăți: Eu nu cred mereu!
Dacă Oamenii sau inamicul sau eu în persoană mă acuz, încep să mă condamn pe mine; – în loc să mă-ncred în Harul lui Isus.
Rău!
Dar dacă eu apelez Harului Său, și Iertării Sale, pot eu să le pretind, voi fii bucuros și liber. Cum aș fii putut de altfel trăii? EL mă face să fiu adevărat, iertat, mântuit, Curajos ….. Ce minunat este DOmnul Isus Christos!!!
EL reușește de fapt, ca eu această nebună Treabă săl uit. Nu mai am nevoie să visez sau mereu să-mi reamintesc. Este iertat este un trecut.
Ce bun este DOmnul nostru Isus!!! De aceia ÎL iubesc eu foarte mult.
Uneori este bine, Datoria, Păcatul să fie recunoscut în fața unui Martor. Acesta îmi asigură mai mult Iertarea lui Isus. Astfel Lucrează Dumnezeu cu mult mai bine și eu voi devenii total liber de Autoacuzare și Condamnare. Mărturisire se numește acesta și ea este ca și o Curățire pentru Inimă și Suflet.
După astea am fost cu adevărat liber, și eu puteam să joc, să cânt și să sar, atât de mult ma umplut Bucuria lui Dumnezeu. Da, EL este bun cu noi!!!!!

Mulțumesc DOamne Isuse, pentru Lucrarea TA de Mântuire și Iertare. Acesta Ți-a costat Viața. Dar eu nu pot să scap, ci numai în Credință să o primesc și să mă-ncredințez și să mă bucur de Harul Tău. DOamne, TU ești atâââât de bun cu mine!!!!

Werbeanzeigen