Fiule, dă-mi inima ta, şi să găsească plăcere ochii tăi în căile Mele.
Proverbe 23, 26

Ce vrea de fapt Dumnezeu de la mine? La Sacrificii și Autoflagelare, la Știință, Bani și Putere, EL nu are nici un interes. EL vrea , cu mult mai mult: EL vrea Inima mea, tot Eul meu, pe mine însumi, cu Piele și Păr. EL nu se mulțumețte cu mai puțin.
EL la dat pe Isus. Nu numai puțin, ci acest DOmn Isus Christos Și-a dat Viața pentru mine, ca eu să trăiesc. Și acum EL vrea Viața mea.
EL vrea să-mi țină Viața în Mâna SA, și EL vrea să o umple cu o Viață adevărată.
EL nu vrea să mă condamne și nu vrea să mă nimicească, ci vrea să îmi aducă Viața la Înflorire. EL este Creatorul, care pe mine ma format și educat, iar acum, EL mă vrea înapoi. EL a văzut, că eu de unul singur nu pot ajunge la Țintă. De aceia vrea EL Inima mea. EL e nu numai Creatorul meu, EL este și Marele Ajutor al meu, acel care îmi dă Curaj, Tatăl meu, Mângâietorul meu și Sprijinul meu. De ce ezit eu?
Este ca și la nucă de cocos. Palmierul aduce nucului de cocos totul, să îngrijește cu toate Nutriențile, ca să crească și să ajungă mare. Apoi Nuca se închide și e liber, independent.
Ea se dizolvă și cade jos. Unele se zdrobesc pe o Stâncă.
Altele vor fii strânse și cu Machete dezasamblate, zdrobite și uscate. Groaznic! Și totuși această Soartă o trăiesc unii Oameni: Ei cad victime a unor Înșelări și Viața lor se sfârșește fără Țintă și fără Rost. Dar cu Nuca de Cocos totuși e mai bine, pentru că ele se mai pot agăța de Palmier. Acolo le apără Frunzele de Soare și Vânt. Încordarea puternică le poartă și ei cu celelalte Nuci, sunt bucuroși împreună.
Da, și eu vreau din nou la Creatorul meu! Eu vreau să mă atârn de el și să mă las alimentat cu toate Nutrițiile. EL să mă apere dacă e Vânt, Soare și Furtună. El să aibă Inima mea, Viața mea, Întregul meu Eu! Astfel sunt asigurat și am Părtășie bucuroasă cu ceialalți!
Ochii mei găsesc Plăcere pe Căile Sale. EL îmi dorește numai binele! EL să mă remodeleze asemănător cu Chipul Fiului Său: Smerenie, Dragoste, Milostenie, Prietenie, Blândețe și Răbdare, Încredere Dumnezeiască, Bucurie și Pace!

Mulțumesc DOamne Isuse, TU mă lipești din nou la Pomul Vieții! TU mai răscumpărat scump, și deacum eu vreau Să-ți aparțin. Ia TE rog Inima mea și locuiește în ea! Curățește-o de toate Nesfinte, Necurate și umple-o cu Duhul Tău! Ochii mei, găsesc Plăcere pe Căile Tale, chiar dacă eu nu toate le pricep, știu totuși: TU mă iubești. Mulțumesc!

Werbeanzeigen