Voi sînteţi sarea pămîntului… Voi sînteţi lumina lumii.
O cetate aşezată pe un munte, nu poate să rămînă ascunsă.
Matei 5, 13f.

Uneori se face multă Presiune, pentru, ca noi Creștinii lui Isus trebuie să fim Martorii Lui, – și că noi trebuie să facem una sau alta posibile, dacă vrem să fim cu toții satisfăcuți.
Dar DOmnul Isus Christos aici e cu mult mai mult simplu. EL constată, astfel: Voi SUNTEȚI Lumina și Sarea! EL nu spune: să vă Forțați pentru: misiune, lucrați asupra voastră! EL spune: Voi SUNTEȚI deja. Minunat de ușor, nu?
Și este așa! Dacă Isus Domnește asupra Inimii tale, tu ești un Om-Isus. Și tu reoglindești Fața lui. EL domnește în tine și Tu te prezinți Conform-Isus. EL cuprinde Gândurile tale, și tu gândești ca și Creștin Pocăit. El îți determină acțiunile și ele devin Creștine. Este EL cel mai mare în Inima ta, tu ești Sare și Lumină în Lume, și acestea nu se pot ascunde.
Isus ne-a dat diferite Acțiuni și Daruri Duhovnicești. La unii binecuvântează EL Muzica, la altul Arta, iarăși la altul Lucrarea fină al Aurului, iarăși la altul, capabilă cunoștință al Computerului, Administrația de Învățături, la altul că învață întradevăr, altul Evanghelizarea și întradevăr vin Oameni la Credință, Următorul este echipat de Dumnezeu ca și Conducător și Oamenii îl urmeză …. Sunt multe și diferite Daruri! Dacă tu nu ești Muzician, precis ai tu un alt Dar! Dacă tu nu poți să Predici, poți tu altceva cu mult mai bine! Ce eliberator este Învățătura Biblică asupra Darurilor! Dispar toate Presiunile.
Și Totul, pentru că, DOmnul Isus Christos Locuiește în Inimile noastre. Dacă noi urmăm ideile noastre proprie, cum să fie un Creștin, astfel primim curînd Crampe, Certuri, Ștress și Epuizare. Dacă noi în sfârșit observăm, astfel nu merge, să lăsăm Locul și Lucrarea noastră pentru Isus. Și EL poate, cu noi împreună să facă un nou Început! EL are un Loc pentru noi, unde Talentul nostru o putem satisface. EL are Sarcini pentru noi. EL ne ia ca și foarte Importanți. EL vrea adevărate Angajați, care ascultă de EL și merg cu EL. EL este DOmnul, care se îngrijește de noi!
Să ne luăm Timp, pentru a discute cu EL și Să-l lăsăm să Lucreze în noi. EL este Demn!

Mulțumesc, DOamne! TU ești cu adevărat un Eliberator. TU iei toate Apăsările, de la mine. Eu mă adresez numai Ție, TE rog, Ia-mă în total în Posesiune. Eu vreau să ascult de Tine și să TE reoglindesc. TU ești DOmnul, care mă iubește cu adevărat.

Werbeanzeigen