Îmi ridic ochii spre munţi…
De unde-mi va veni ajutorul?
Ajutorul îmi vine dela Domnul,
care a făcut cerurile şi pămîntul.
Psalm 121. 1f.

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu Puternic! Toate, ce Îi face plăcere, le Realizează.
EL a făcut Cerurile și Pământul. EL a făcut totul, în așa fel, după cum Lui îi place. Nimeni și nimic nu e în Stare Să-i facă ceva împotrivă.
Ce bine e, că noi stăm de Partea SA! Noi Îi aparținem acestui Dumnezeu Atotputernic. Aici suntem noi pe partea Victoriei, aici suntem noi în Siguranță! EL în persoană ne Protejează.
Dacă ne cuprind Munții Grijilor și Problemele și Ostilități ca și când cele mai mari Munți ne înconjoară și vreau să ne stoarcă: Dumnezeul nostru este totuși mai mare, mai puternic. Să uite EL de Copii Săi unele Secunde? Să lase EL ca cel rău să câștige o singură dată? Nu, EL este cel ce Păzește Israelul, EL nu doarme și nu dormitează.
EL are Treaba în Mâna SA. Nimeni nu ne poate sustrage din Mâna SA. EL se ocupă, EL se Îngrjește, EL ne este Apărarea, EL dă Binecuvântare, EL este mereu prezent pentru noi. Munții nu sunt mai mari decât Cerul și Pământul. Putem fii liniștiți. Pentru noi sunt Munții extra mari, dar nu și pentru Dumnezeu. EL va salva Copilul Său.
Chiar și azi Dumnezeu este prezent. EL este Tatăl Copiilor Săi. Noi putem să ne Încredințăm în EL și curajoși să ne continuăm Drumul. Multe sunt cele care vor să ne zdrobească Credința noastră, dar, noi vrem să le stăm mereu împotrivă. Noi ne uităm în Sus, dar nu pe Munții Grijilor, ci la DOmnul Isus Christos, care ne iubește. Noi spunem: Da, DOamne, și azi ești TU prezent, și azi mă vei trece prin toate,, și azi ții TU Mâna TA puternică asupra mea!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, TU ești prezent! TU ești Salvatorul și Mântuitorul, la Tine și cu Tine pot eu curajos să trec și prin Ziua de azi. Multe se opun și vreau să-mi facă Frică. Totuși în Mâna TA va fii totul bine. Ce bine că noi putem să alergăm împreună!

Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul?
Ajutorul îmi vine dela Domnul, care a făcut cerurile şi pămîntul.
Da, El nu va îngădui să ţi se clatine piciorul; Cel ce te păzeşte, nu va dormita.
Iată că nu dormitează, nici nu doarme Cel ce păzeşte pe Israel.
Domnul este Păzitorul tău, Domnul este umbra ta pe mîna ta cea dreaptă.
De aceea nu te va bate soarele ziua, nici luna noaptea.
Domnul te va păzi de orice rău, îţi va păzi sufletul.
Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi pînă în veac.

Werbeanzeigen