Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule,
pune în mine un duh nou şi statornic!
Psalm 51, 10

David a desăvârșit un Păcat mare. El nu a plecat ,,la Lucru” ci se Plictisea Acasă. Și pe când a văzut Vecina, nu se mai putea oprii: El vroia această Femeie. El a  aduso la el acasă și nu a durat mult ea a rămas însărcinată. Pe urmă, el a chemat Bărbatul ei să vină acasă din Război, ca să Raporteze Situația Războiului. Acest Om era atît de aspru cu el însuși, că a dormit mai bine pe stradă decât să doarmă la Soția lui, pentru că Oamenii săi în Război, dormeau și ei pe Pământ. Astfel nu putea David să semneze pe Numele lui Copilul. Așadar a gândit o altă Cale mârșavă: El ia dat o Scrisoare să o ducă la Comandant. În care stătea scris, ca acest Om să fie pus în Linie ofensivă în față și pe cînd atacă inamicul ei să se retragă, astfel Omul să rămână înaite ca să fie omorât. Între Timp sa amuzea el cu Femeia Soldatului său credincios.
Cum se poartă azi, în Adunarea DOmnului Isaus Christos cu un Om ca David?
Păcatul Sexual e peste tot, și în Adunare, și probabil nu mai puțin ca și în Lume. Apoi dacă vine la iveală, Bărbatul sau Femeia este mereu cu un Cusur marcat. Omul e precaut, nu știe cum să procedeze …..
Judecata în Biserică, deseori este prea tare, – de aceia că poate toți au mai păcătuit puțin și acum ei au găsit o Victimă.
A durat un An întreg, până când Dumnezeu la trimis pe Profetul Nathan la David. Acest David și-a recunoscut Păcatul, și nu a încercat nici o Scuză. Astfel Dumnezeu la iertat. Psalmul 51 este Rezultatul Vizitei lui Nathan la David.
Să fie azi într-o Biserică această întâmplare, se pare că toate Cântările omului ar fi retrogradată și toate Faptele lui ar fii văzut cu foarte mare critică. Este, de parcă Psalmurile lui David și Istoria sa ar fii îndepărtată din Biblie.
La Dumnezeu din Fericire e altfel. EL iartă de tot, EL uită, șterge Datoria grea și îl susține pe David. Dumnezeu este Credincios, chiar dacă noi uneori nu suntem.
Eu îmi doresc mai multă Răbdare, mai multă Purtare, mai multă rugăciuni mijlocitoare în Biserică! Mai mulă Iertare, mai multă Nădejde, mai multă Încredere! Bineânțeles fără Moliciune împotriva Păcatului. Ea este și rămâne Groaznică. Ea disruge Vieți. Dar dacă cineva se întoarce, se Pocăiește, să fie tratat ca și un Copil nou născut, Complet nevinovat. Astefl este Dragostea; – citește te rog 1. Corinteni Capitolul 13.

Mulțumesc, Isuse Drag, TU ierți, dacă noi ne reântoarcem la Tine. TU dărui, un Început nou, nu ești neiertător ca și Oamenii, TU ai Nădejde nouă și mulă, multă Răbdare. Ach, ce bine că TU ești astfel ca și în 1. Corinteni 13 și împotriva acestei Păcat de David. Păcatul TU o judeci, dar nu Păcătosul. La Tine e Salvare!!

Werbeanzeigen